CW újoncok (2) – Nikita

 
Beküldte: tess 2010 May 20, 16:07-kor a(z) Upfront 2010: The CW témába.

nikitaMűfaj: Dráma

Készítők: A kult filmnek és sorozatnak számító Nikita franchise legújabb feldolgozását Craig Silverstein (Bones, K-Ville, Standoff) követte el, a rendezői székben az akcióguru Danny Cannon (CSI franchise, The Forgotten, Eleventh Hour) csücsül, míg a producerek közt feltűnik a látványbuzi McG (Fastlane) és a sikergyáros Peter Johnson (Chuck, Supernatural, Human Target)

Szereplők: Aaron Stanford (Traveler), Lyndsy Fonseca (How I Met Your Mother), Maggie Q (Die Hard 4, Mission Impossible 3), Melinda Clarke (The O.C.), Sebastien Roberts (Providence), Shane West (ER), Tiffany Hines (Secret Girlfriend) és Xander Berkeley (24)

Stúdió: Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision

Történet: Nikita egy zaklatott életű tinédzser volt, akit a halálból mentet ki egy titkos kormányszerv, hogy a felügyelete alatt új és hasznos életet kezdjen. Idővel kémet és bérgyilkost nevelnek a lányból, aki hamarosan rájön, hogy megmentői felültették, így menekülőre fogja az utat. 3 év bujkálás után viszont betelik a pohár és Nikita visszatér rendet tenni.

Berendelve: 13 epizód őszre csütörtökönként

tess mondja: Hát engem kilóra megvettek, így nagyon nem is akarok elfogultan tippelni. Annyi már most biztos, hogy rengeteg kult arc van a szereplők közt, a stáb meg romra vagy pakolva látványbuzikkal, és igen McG is ott „rontja” a levegőt. Remélhetőleg menő akció sorozat lesz, ami egy kicsit kikacsint a CW-s profilból. Emellett gondolom jó drága is lesz csatorna szinten persze, szóval ciki lenne a bukása. 100% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Kevés sorozatot rendelt be a The CW, ezért egyértelmű, hogy nagy esélyekkel indul. 100% És mert McG.

FERCSA mondja: A szitú az, hogy minden adott, ezt elszúrni nagyon nagy meglepetés lenne.. szintén megkapja a százast, mivel nem volt nehéz dönteni.


free web stats