Rules of Engagement – 1. évad pótolva

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 31, 14:35-kor a(z) Rules of Engagement témába.

Elfogyott a That ’70s Show (róla is lesz sorozatkritika!), így újabb szitkom után kellett néznem. Újra rákattantam a húsz perces koncepciókra, azaz erre a műfajra, amit nehezen lehet letenni. Ha már kimaradt az életemből a RoE, akkor úgy véltem adok neki egy esélyt, hátha belopja magát a piciny kis szívembe. Jelentem, sikerült neki. Meg se állok a negyedik évad végéig.

RULES OF ENGAGEMENT

Az első évad nem sok mindenről szólt. Nem is a cselekménye miatt lehet szeretni, hanem inkább a szereplőkért. Nekem leginkább a How I Met Your Mother-t idézte fel az emlékeim közül, mivel Russell karaktere egyértelműen a Barney-re üt. Ugyanaz a csajozós, egyéjszakás kalandokat kedvelő fószer, akiről még semmi se derül ki, de az igen, hogy másnap már inkább mással kavar(na), mint sem az előző napi leányzóval. Amúgy hol dolgozik? Hogyan tudja elcsábítani azt a sok nőt? – mivel ez nem a Lost, ezért idő kérdése és kapjuk a válaszokat.

A felállás tényleg tipikus. Van két pár és Russel. Jennifer és Adam a frissen eljegyzett pár, akiknek nincs akkora tapasztalata, mint Audrey-nek és Jeff-nek. Ez fog több olyan jelenetet szülni, ami az ilyen koncepcióknak az elengedhetetlen momentuma. Gondolok itt arra, amikor megy a harc a szekrényekért, vagy hogy a tévében melyik műsort nézzék. Ilyen tekintetben eléggé klisés a cucc, de azért szerethető.

Nem igazán akarom részletezni, mert 7 epizód alapján sokat nem tudtam leszűrni, főleg, hogy mindezt egy este alatt daráltam le, majd egyből folytattam is a második évaddal.

Összességében:

Annyit mondanék, hogy köze sincs a The Big Bang Theory által megszokott humorbombákhoz, viszont aki szereti a párkapcsolatos témájú többkamerásokat, az nyugodtan pazarolja rá az idejét, mert akkora csalódásban nem lesz részük, mint egy Worst Week esetében. (=Klisés rengeteg forever). Kíváncsi leszek, hogy mennyit változik egy évad alatt, hiszen a 2. már 13 epizóddal tért vissza. Lássuk hát!

This entry has a rating of 3

free web stats