Tv2: Nyári újdonságok (frissítve)

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 31, 23:34-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Tv2-től is szereztünk némi infót a nyári menetrend felől. A poén, hogy a cím ide nem illik, mert semmi újdonság nincs azon kívül, amiket már elindított (Mercy, Trauma, stb.). (Pont jól jött ki az egész, mert napközben lehoztuk az RTL Klub-ét.) Jövő héten hétfőn, azaz június 7-én 21:20-tól NCIS 4×09-től, 22:20-tól a Gyilkos számok (Numb3rs) 3×23-tól érkezik ismétlésekkel. A jelenlegi tervek szerint ez a műsorstruktúra őszig fog élni. Tekinthetjük a hazai „téli nyári szünetnek”.

A férjem védelmében (The Good Wife) is eltűnik a képernyőről. Június 11-én a helyére a Hősök második évadja érkezik 23:20-ra. (Mikor fogjuk megkapni a harmadik évadot? Hát ha így haladnak, akkor jövő nyáron.) A Traumával fogják felvezetni, amit pedig az NCIS-ismétléssel. Az egésznek az a csavar, hogy a heti ismétlés folytatását ekkor kapjuk meg. (Tehát 11-én a 4×10-es rész lesz képernyőn.) Az éjszakai baglyok örömére hajnali 1 órakor dupla Kyle, a rejtélyes idegent (Kyle XY) kapunk a második évadjától.

UPDATE: Jócskán megváltozott a műsorrend, ahogy elnézem. Elvileg 17:35-től Monk – Flúgos nyomozót (Monk) kaptunk volna, de a helyére visszatér a Joshi Bharat; míg 19:05-kor Shark – Törvényszéki ragadozót, viszont a Sztárok a fejükre estek ismétlését többre becsüli a csatorna. Június 13-án Kings-et se kapunk, reméljük nem küldi el hosszú szünetre.


free web stats