1 éves a Guru

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 8, 21:20-kor a(z) Hírek témába.

A mai napon, eléggé érdekesen alakult! Reggeli időszakomban egy zh jött volna – amire természetesen nem vittem túlzásba a készülést – de aztán, közben szólt a szerencse, mivel kiderült – rajtam kívül még kb. 40 ember meglepetésére – hogy majdcsak jövő héten lesz. Gondoltam most csoda történt. És az is! A délután kapcsán megtudtam, hogy mint KAC főnök hozzájutok egy 2 napos VIP jegyhez, ami azért basz*tt jó, mert ma Bikini, holnap Alvin, Belga, Tankcsapda lép fel! Szóval van miért örülni. Na, de a mellé fecsegések helyett jöjjön a történelem.

Én még nem voltam a szülő attyak között. Útközben csatlakoztam Tess felkérésére, mivel akkoriban én egy rajongói fanoldal készítésével és üzemeltetésével foglalatoskodtam. Aztán az ABC törölte a sorozatot, így a kedvemet is elszállt a további folytatástól. Azonban nekem a honlap volt a mindenem, no meg a sorozatok! Úgy döntöttem elsőként csak epizód leírásokkal színesítem az oldalt. Akkoriban még a szavak embere sem voltam, de az idő során megedződtem! Ezt követően átvettem a nézettségi lista készítését is. Egyre jobban telt, múlt az idő, minél többet akartam megtudni minden sorozatról. Mondhatni: Élvezni akartam a tudás bőségét. Napra kész voltam, így nem egyszer heteken át csak én posztoltam, persze ennek egyéb okai is voltak.

Mennyire űzzük fanatikusan a nézést?! Hát meg fogtok lepődni, de nagyon! Volt olyan időszak, mikor Tess-sel felosztottuk, ki mit nézzen! Miért tettünk ilyen? Bele gondoltatok mennyi sorozat jön ki naponta. Kb. 5-6 új résszel lehet számolni, azonban a régieket se feledjük ki, amiből szép számmal le is vagyunk maradva! Ilyen a 24 is. Néznénk, de mást is néznénk! Mindent néznénk! Én perfekt most hat sorozatot nézek, felváltva! Ha szabadidőből telik, akkor csak egyet! Lásd pár nappal ezelőtt a Lost, valamint most az Euréka, melyből még nem került fel ismertetés.

Közeledünk a 2000. poszthoz, amit én már most el szerettem volna érni! Nem lehetünk nagya vágyóak, de akkor is szépen mutatott volna a 300 reges tag mellett. Amit Tess elfelejtett közölni az, az aprócska tény, hogy pillanatnyilag beelőztem posztolásban! De gáz már, neeem? (Pillanatnyi állás: 948/913 poszt) Ennyit a szülőatyakról! :D

Népszerűségünk az idő során egyre jobban nőt, mint elszántságunk is. Eleinte még feleslegesnek találtam a blogolást, de manapság már kikapcsolódásként tekintek rá. Emellet még meg is szépültünk! Szerintem is, de a visszajelzések is ezt mutatták. Egyre jobban pofásodott a lap, melyet Fercsának köszönhetünk. Bár a Galéria még mindig nem tetszik, majd csak egyszer belátod Te is!

Aztán még miről is akartam írni? Jah, ne feledjük vendégbloggereinket sem, kiknek a cikkük, szintén színesítette oldalunk tartalmát, bár lelkesedésük idővel mulandóvá vált, azért jöttek posztjaik szépen sorjában, mint ahogy kiegészítő, vagy éppen kijavítandó információik is. Bezony! Volt pár olyan alkalom, mikor pihent állapotomban úgy félre fogalmaztam/fordítottam, hogy még Tesséknek is felállt a hajúk. Olyan április 1-i tréfának is simán megállta volna a helyét.


free web stats