ABC újoncok (13) – The Gates

 
Beküldte: Kanyecc 2010 June 21, 1:32-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

120476_D_0034_R1[1]

Műfaj: Dráma.

Készítők: Terry McDonough (Eleventh Hour) fogja a pilot epizódot rendezni, míg a készítők között még ott van: Gina Matthews (Jake 2.0), Grant Scharbo (The Mountain) és Richard Hatem (Supernatural, The Lost Room, Dead Zone) neve.

Szereplők: Chandra West (John from Cincinnati), Colton Haynes, Frank Grillo (Prison Break, The Kill Point), Janina Gavankar (The L Word), Justin Miles, Luke Mably, Marisol Nichols (The Storm, In Justice, Blind Justice), Rhona Mitra (Boston Legal, The Practice), Skyler Samuel, Travis Caldwell és Victoria Platt (Guiding Light).

Stúdiók: Fox Television Studios, Little Engine Entertainment

Történet: Középpontjában egy család áll, akik beköltöznek újdonsült lakásukba, egy vidéki kertvárosban, csak éppen rá kell döbbennie, hogy nem mindenki az, aminek látszik. Az ABC csatorna egy vámpíros-farkasemberes sorozattal lep meg bennünket, amit némi krimivel fog fűszerezni. (Csak meg ne feküdje a gyomrunkat.)

Berendelve: 13 epizódot rendelt be belőle, nyárra. Vasárnap, 22 órás starttal.

Kanyecc mondja: Az az igazság, hogy temetem a sorozatot. Valahogy az ABC-nél ilyen koncepciónak, főleg egy vasárnapi sávban semmi jövőt nem látok. Oké, festem már megint az ördögöt a falra, de majd meglátjuk. Jól jöhet számára, hogy egy újonccal vezetik fel, méghozzá a Scoundrels-szel, így még sincs annyira elveszve. A készítők sorában egy ismertebb név van csak, Richard Hatem. Elég lesz a sikerhez? Látatlanban 15%-ot adnék neki.


free web stats