ABC újoncok (14) – Scoundrels

 
Beküldte: Kanyecc 2010 June 21, 2:02-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

120475_D_0012r1

Műfaj: Dráma.

Készítők: Richard Levine (Nip/Tuck) és Lyn Greene (Nip/Tuck) lesz az írója. További készítők: Bruce Cervi, Francie Calfo (Alias, The King of Queens), John Barnett, John Lansing (Walker, Texas Ranger), Michael Goldstein és Michael Larkin.

Szereplők: Carlos Bernard (24), David James Elliott (The Storm, The Guard, Close to Home, JAG), Leven Rambin (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Patrick Flueger (The 4400), Vanessa Marano (Trust Me), Virginia Madsen (Smith, American Dreams), Neal McDonough (Desperate Housewives, Traveler).

Stúdiók: ABC Studios, South Pacific Pictures.

Történet: Az alap már létezett. Egy új-zélandi sorozat, az Outrageous Fortune adta. 2009-ben Rob Thomas próbálta meg feldolgozni, ami Good Behaviour címen futott, de végül nem került képernyőre. (Visszadobták) Középpontjában egy család szól, akik mellesleg szélhámosak. A családfő börtönbe kerül, ezután az anyuka próbálja jó útra téríteni a famíliát.

Berendelve: 8 epizódot rendelt be belőle, nyárra. Start: vasárnap, 21 órakor.

Kanyecc mondja: Kezdem azzal, hogy miért lehet jó neki: 1) Vasárnap kap helyet, ahol a The Gates. Egymást erősíthetik vagy gyengíthetik. 2) Anno volt egy próbálkozás a feldolgozást illetően, ami kudarcba fulladt. Újra neki rugaszkodtak, és bejött. 3) Feldolgozás, tehát az eredeti minden bizonnyal népszerű lehetett. Igazából az már nem szól mellette, hogy csak 8 epizódra rendelték be. Nem 13-ra, mint a The Gates-t, mégis több jövőt látok benne. 35%-ot adok neki látatlanba.


free web stats