Neighbors from Hell – 2 rész után

 
Beküldte: Kanyecc 2010 June 29, 20:31-kor a(z) Pilot témába.

Napokkal ezelőtt megvolt a Neighbors from Hell első két epizódja. Egy TBS-es sorozatról van szó, amiket annyira nem komálok. Talán még a kanadaiakat is jobban szeretem. A My Boys minőségével se voltam megelégedve, ahogy a House of Payne-ével sem. Teljesen más, amihez hozzá vagyok szokva. Arról nem beszélve, hogy mostanság alig talál az ember rendes rajzfilmsorozatot, ami előtt szívesen eltölti az idejét. Na, előbb mondom a történetet, majd az okokat, miért NEM.

vlcsnap-2010-06-29-20h27m38s251

Bajban a pokol! Van egy Petromundo nevű energiaipari vállalat, ami kifejlesztett egy fúrót, amivel lyukat akarnak fúrni a Föld középpontjáig. Mondanom se kelljen, ez mekkora örültség, de hátha az ördög parázik, akkor lépni kell. Az egyik démonja felküldi családostul a felszínre, hogy beépüljön és elpusztítsa a „fenevadat”, csak van pár tényező, ami megnehezíti és elnyújtja a tervmegvalósítását. Ez pedig a lelkiismerete, merthogy olyannal is rendelkezik. Úgy kell megoldania a problémát, hogy azzal csak olyan személyeket sodor bajba, akik egyébként se a mennybe jutnának.

Dióhéjban ennyi lenne a sztori. Mindezt sok vicces jelenettel fűszerezték, ami sajnos megfeküdte a gyomrom, mert röhögni egyen se tudtam. Inkább aranyos, szeretni való ez a sorozat, mint sem vicces. No de az ilyesminek sajnos nincs sok esélye, főleg egy kábelcsatornán.

A pilot epizód főként a beilleszkedésről szólt. Ellőttek pár poént, amit azért lehetett értékelni. Gondolok itt, hogy az alattvaló kínzást követően tévézni szokott, mert a Two and a Half Ment mégsem késheti le, azaz a kedvenc sorozatát. De emellett még nézett sok mindent. Aztán ott volt az, amikor egy telefonhívás után rögtön kirúgatta a feleségét a Démonikus Ügyek Hivatalából. Lehetne sorolni tovább, de egy South Park, egy Futurama vagy egy Family Guy szintjére soha sem fog felérni. Biztos nem is ez a cél, viszont miért adnám lejjebb, ha van nála jobb.

Összességében:

Tessék bepróbálni. Szeretni való, de tényleg, viszont nekem ennyi elég volt belőle. Csak azért, mert aranyos egy sorozat, nem fogom az időmet pazarolni rá. Talán éjszakánként vagy kaja mellé, amikor a 20 perceseké a hadszíntér. Természetesen majd jönni fognak a pro-kontra érvek. Adja Isten, hogy jöjjenek.

This entry has a rating of 2

free web stats