NBC újoncok (1) – Bionic Woman

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 1:16-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

bionic_wohman_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma/Akció-Kaland
KÉSZÍTŐK: David Eick a Battlestar Galactica atyaúristene, aki könnyedén szakíthat a sci-fivel, ha összejön ez a project. A készítők közt van még Bruno Heller (Rome) és a két bukott angyal Jason Smilovic és Michael Dinner, akik alig egy éve a Kidnapped munkálatain dolgoztak. Csodálom, hogy az NBC még bízik bennük!
STUDIO: NBC Universal TV
RENDEZŐ: Michael Dinner

SZEREPLŐK: Michelle Ryan (EastEnders), Miguel Ferrer (Crossing Jordan), Chris Bowers (Rescue Me), Will Yun Lee (Thief), Mae Whitman (Arrested Development), Molly Price (Third Watch), Katee Sackhoff (Battlestar Galactica)

SZTORI: Anno a ’70-es években ment az eredeti változat az ABC műsorán, ahol 3 évadot élt meg a sorozat. Az NBC most ennek a retronak ad egy új köntöst, ami az ugyancsak népszerű képregény őrületnek kedvez. A történet szerint ugyanis Jammie Sommers egy tragikus balesetnek hála súlyosan megsebesül. Életét csak egy titkos technológia képes megmenti, ami viszont rendkivűli erőkkel ajándékozza meg. Újdonsült szuperhősünk erejét pedig a jó érdekében hamarosan be is veti. Hát nem szép!

tess mondja: Mivel a sorozat szerdán indul a Life-val egyetemben tutira van legalább 50% túlélési esélye. A sorozat mellett szól még a Heroes sikere és a BSG tisztelete. David Eick mint már megmutatta ért a drámához, míg Katee Sackhoff (Starbuck) a szarkeveréshez és a kegyetlen feszültséghez. Mindenesetre szerintem a CGI lesz itt a vízválasztó. A Mercy Reef is baró lett volna, de piszok rondára sikeredett. Így összességében 65% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Valahogy amondó vagyok, hogy ez a téma már nem igazán tud lekötni! Ha, hasonló világmegmentős sorozatot akarok nézni, ott a Heroes, vagy a Painkiller Jane! A Sci-fi Channel szakterülete ez a tér, és legyen is az övüké továbbra is. Szerdai időpont mindenesettre kedvező, mint ahogy Starbuck megnyerő külseje is, így 50+1% a túlélési esélye.

Fercsa mondja: így elsőre nekem a sztori lerágott csontnak tünik, de mit várjunk egy feldolgozástól? a szerdai felvezetéséről ne is beszéljünk.. az viszont tény, hogy a háttérben vannak akik már letettek valamit az asztalra (stáb, szereplők együtt véve) szóval idővel majd kiderül. Én messze nem vagyok olyan optimista, mint a többiek.. inkább nem is írom hány százalékot jósolok neki :P


free web stats