NBC újoncok (2) – Chuck

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 1:48-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

chuck_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma/Komédia alias Dramedy
KÉSZÍTŐK: Josh Schwartz a jelek szerint megunta a FOX-nál az állandó baszogatást és csatornát váltott. A The O.C. nek hála azóta jóbarátja az ügyeletes látványguru McG is vele tart, így ismét együtt a siker csapat. No de kérem és hol marad a beígért O.C. spin-off sorozat. Pedig már úgy bele éltem magam! Valamint van még egy szinte teljesen névtelen Chris Fedak-unk és a Supernatural-ból ismerős Peter Johnson.
STUDIÓ: Warner Bros. TV, Wonderland Sound & Vision
RENDEZŐ: McG, szerintem nem fogunk benne csalódni!

SZEREPLŐK: Zachary Levi (Less Than Perfect), Adam Baldwin (Firefly), Sarah Lancaster (What About Brian), Yvonne Strzechowski, Joshua Gomez (Without a Trace), Natalie Martinez (Fashion House)

SZTORI: Egy PC buzi kis srác egy véletlennek hála hatalmas tudásanyagra tesz szert, ami nélkülözhetetlen az állambácsinak is. Így barátunkból egyből két lábon járó lexikon lesz, aki mellesleg még állambácsi hasznára is lehet. Ennek fejében kap is magamellé két ügynököt.

tess mondja: Sajna nem találtam hozzá semmi beharangozót, így kissé nehéz elképzelni. Tutira veszem, hogy egy jóadag helyzet komikum lesz benne, de a prímet akkor is a geek és az ügynök ellentét viszi majd. Amúgy a készítők miatt kötelező program már most, de ne feledjük a nagyok is hibázhatnak. Gondolok itt Jerry B. papa E-Ring-jére. Így kissé vannak kétségeim a sorozat sorsát illetőleg, főleg hogy a Bionic Wohman-nel megy majd egy napon. Úgy is mondhatjuk a két újonc közül valaki itt el fog vérezni, 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát, erre most mit mondjon egy informatikus?! :D Kíváncsian várom, még is mit hoztak össze a fejesek! McG neve bíztatóan hangzik, hiszen jó pár kafa sorozatot csinált már az elmúlt időben, mint pl.: a Fastlane, ami az egyik kedvencem is volt. Bár itt ne számítsunk: semmi ilyen akciójelentre, de akkor is bizakodó vagyok. Az ötlet teljes mértékben friss/új! Még egy plusz pont. 75%-os túlélési esélyt adok neki!

Fercsa mondja: Mint kockafej a történet már közelebb áll hozzám és a stábbal sincs semmi kivetni való inkább ellenkezőleg örülek Josh-nak és McG-nek, hogy talán sikerül kiszakadniuk egy kicsit a tini világból. Én kiváncsian várom. Értékelésem legyen valamivel több mint 50% ,mert igaz én a Bionic-nak nem sokat esélyt adok, de úgy veszem észre nagyobb hypot kapott..


free web stats