NBC újoncok (3) – Journeyman

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 2:07-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

journeyman_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A The West Wing-ből már jól ismert alkotópáros Kevin Falls és Alex Graves. Nos ha tovább viszik az Elnök emberei stílust, akkor bizony itt jókora drámát kapunk, ami nem jelenti feltétlenül azt hogy szerializált drámával van dolgunk. Vagy mégis? Graves egyébként ebben az évben a The Nine munkálataiban vett részt, míg Falls a Shark-éban.
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Alex Graves

SZEREPLŐK: Kevin McKidd (Rome), Gretchen Egolf (The Namesake, Martial Law), Moon Bloodgood (Day Break), Reed Diamond (Homicide), Charles Henry Wyson

SZTORI: Dan Vasser egy San Francisco-i újságíró, aki megmagyarázhatatlan okokból képes az idő utazásra. Ezen küldetései során mások hibáit javítja ki, melyek hatással lesznek a jelenre is. A sok utazgatás során aztán rábukkan régi szerelmére is, ami csak tovább nehezíti nem éppen egyszerű életét.

BEPILLANTÁS: Némi képsor a link mögött, de egyenlőre ne várjunk tőle csodát!

tess mondja: Egyértelműen az NBC legújabb sikervárományosa főleg, hogy a Heroes után van. Mellesleg a külföldi fórumok is ezt a sorozatot karolták fel a legjobban csak nehogy koppanás legyen belőle. Hasonló sorozatként tudom ajánlani a Quantum Leap-et, ami igazi siker lett, de ellenpéldának ott a Day Break is. Tutira veszem, hogy szerializált lesz, szóval az első pár rész sorsdöntő lehet. Egyébként ha engem kérdeztek manapság ez a téma nem valami sikeres. Elég csak a balul sikerült filmes próbálkozásokat nézni. Így a sorozatnak olyan 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Olyan Day Break style íródik le így első látásra, csak újságírós változatban. Ez még okés is lenne, de minek oda az a csaj?! Minden sorozatot, muszáj bebolondítani unalmas szerelmi szálakkal? Remélem, faszán felspécizik ezt a tért, mert különben én dobom. A Heroes felvezetés bíztatóan hangzik, már csak az a kérdés, hogy az NBC hogy érez a Pilot iránt: 1) Azért teszi erre az időre, mert bízik benne, 2) avagy azért mert nem! A Heroes miatt 60% a túlélési esélye!

Fercsa mondja: Egy sci-fi dráma amelyet a Heroes vezet fel.. kérdem én kell ennél több? igaz csak 13 epizódra rendelték be, de ez még képlékeny, úgye nagyban függ mit hoz majd az első pár rész után. Én személy szerint bizakodó vagyok és ahogy látom az NBC is mindent megtesz a sorozatért szóval részemről 65% hogy talpon marad.


free web stats