NBC újoncok (4) – Life

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 2:32-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

life_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: David Semel, aki anno még a Windfall című NBC buktában tevékenykedett és két számomra noname társa Far Shariat és Rand Ravich
STUDIÓ: NBC Universal TV
RENDEZŐ: David Semel, egyébként ő rendezte a Heroes Pilotját is

SZEREPLŐK: Damian Lewis (Band of Brothers), Melissa Sagemiller (Sleeper Cell), Sarah Shahi (The L Word), Adam Arkin (Chicago Hope, Boston Legal), Robin Weigert (Deadwood)

SZTORI: A sorozat középpontjában egy elitélt rendőr áll, aki ártatlanul kerül a sitre és tölti le a büntetését. Szabadulását követően újra visszatér a rendőri kötelékbe, de ezt nem sokan nézik jószemmel. Emellett hősünk a szokásos napi feladatok mellett el kezd nyomozni az egykori börtönbe juttatói után is.

BEHARANGOZÓ: Istenem de sokszor láttam már hasonlót! Mindazonáltal egyenlőre a Raines-hez tudnám hasonlítani. A stuff itt nézhető meg.

tess szerint: Tipikus nyomós sorozat, szóval alapból nem sok esélye van. Nálam meg főleg nem. A beharangozót nézve totál Raines, de csak az abszúrd helyzetek miatt. Nem hinném, hogy mélyebb mondanivalója lesz, azt meg végkép nem hogy normális ügyek is lesznek benne. A múlt utáni nyomozást meg valószínűleg letudják pár részben. Így összeségében van kemény 15% túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Érdekes egy szituáció. A történet tényleg a Raines-re emlékeztet, de majd meglátjuk. Egy CSI ellen biztos nem lesz esélye, és abban is biztos vagyok, hogy a nézettségi lista közepén/végén fog majd elhelyezkedni. Azonban, ha Prison Break-es beütésűre megcsinálnák – azaz jó kis összeesküvés elmélet style-ra – akkor tutkon befutna, de így csak 20% esélyt adok neki a túlélésre, mivel egy unalmas estés sorozatra emlékeztet, így látatlanba!

Fercsa mondja: Szerintem tipikus töltelék sorozat lesz, biztos vagyok benne, hogy második évad tuti nem lesz belőle.. :D kemény 10%-ot kap tőlem.


free web stats