NBC újoncok (6) – The IT Crowd

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 9:37-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

the_it_crowed_upfront.jpgMŰFAJ: Comedy
KÉSZÍTŐK: Joe Port (Just Shoot Me), Moses Port (Just Shoot Me), Joe Wiseman (Mad About You), David Guarascio (Mad About You), Gail Mancuso, Graham Lineman, Steve Tao
STUDIÓ: NBC Universal TV, FremantleMedia North America
RENDEZŐ: Gail Mancuso

SZEREPLŐK: Joel McHale (The Soup), Jessica St. Clair (For Your Consideration), Richard Ayoade (az angol IT Crowd-ból), Rocky Carroll (Invasion)

SZTORI: A történet ismét egy remake, de ezúttal a 2006-os angol szériából. A komédia a Channel 4 terméke, mely 6 rész élt meg eddig. A 2. évad berendelve tudtommal, de még mindig semmi.
A történet szerint ismét számtech buzikat kapunk egy szük kis irodába, akiket mindenki csak szipolyózni akar.

tess mondja: Tipikusan a sitcom nem a kedvenc műfajom, az angol meg pláne nem. Persze az tény hogy sokkal viccesebb, de valahogy olyan sablonos. Mindenesettre bíztató, hogy a munkálatokban az angol sorozat 2 meghatározó készítője is részt vesz, mitőbb a szereplők közt is feltűnik egy angol. A készítők ezek szerint nagyon is komolyan gondolják az egészet, míg az NBC kevésbé. Mid-seasonben 6 rész háááttt, ez kb olyan 10% túlélési esély.

Kanyecc mondja: Nekem már az eredeti is bejött, szóval meglesem a premiert. Remélem nem basszák el az amcsik, mint olyan sok mást. Mindenesettre én hülyeségnek találom, bevenni a sorozatba egy olyant, aki szerepelt az angolban is! Ez már, így félvérűnek is tekinthető. Kellemes meglepetés, hogy egy Invasion-ös is feltűnik a sorozatban, hiszen tudni illik én nagy fanja voltam még anno neki. Mivel midseasonról van szó, a hat rész garantáltan le fog menni, hiszen az NBC nem szitkom kaszás, így 75%-os a túlélési esélye!

Fercsa mondja: Az angol részek után szerintem van benne valami, igaz a poénok már előre levehetők voltak, de hétvégenkénk késő reggeli közbe nem is kellett más egy jónaphoz. Az pozitívum volt az elődnél, hogy néha kimozdultak az iroda legmélyebb bugyraiból. Részemről kerek 33% :D


free web stats