NBC újoncok (7) – Lipstick Jungle

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 9:53-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

lipstick_jungle_upfront.jpg
MŰFAJ: Mid-season dráma
KÉSZÍTŐK: Deann Heline, Eileen Heisler (Three Sisters, How I Met Your Mother), Candace Bushnell (Sex and the City). Annyi szent, hogy vicces lesz és makacsul nőies is, hisz a Sex and the City készítője is itt van.
STUDIÓ: NBC Universal TV
RENDEZŐ: Gary Winick (13 Going on 30)

SZEREPLŐK: Kim Raver (24, The Nine), Brooke Shields (Nip/Tuck, Suddenly Susan), Lindsay Price (Pepper Dennis, Beverly Hills 90210), Julian Sands (24), Chris Wiehl (Love Monkey), David Alan Basche (United 93, Three Sisters), David Norona (Six Feet Under, In Case of Emergency). Akárhogy is nézzük eddig talán ez a legdurvább casting a csatornánál.

SZTORI: 3 magas beosztású barátnő, akik próbálnak minnél sikeresebben boldogulni a magánéletben és az üzletben is. Ez persze sok buktatóval és csalódással jár és persze némi humorral is.

BEHARANGOZÓ: Az egyetlen jelenet amit kaptunk olyan nőiesen pitiáner problémákat feszeget, szóval csak csajoknak! Sajna eddig semmi eyecandy kinézet, ami azért gáz ilyen nők mellett. A stuff itt tekinthető meg.

tess mondja: Az eddigi legimpozánsabb casting minden téren. A szereplők is szexik, a készítők mérlege meg hibátlan, így nem lehet gond vele. Látszólag! Az NBC péntek este 22.00-ra tolta, ami ugye egyenlő a halállal. Így akármennyire is várom csak 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Csajos sorozat, nem csak csajoknak! Én inkább, így fogalmaztam volna, de ízlések és pofonok. Hát nekem nem igazán nyerte el tetszésem a Szex & New York, de a Meni n Trees már inkább. Meglátjuk. A szereplőgárda tényleg erős, mindentéren. 50% esélyt adok neki.

Fercsa mondja: Váóó egy újabb csajos sorozat. Már azt hittem megtaláltam a Sex és New York utodját a Men in Trees-be, de asszem itt van amire vágytam :D ilyen bigékkel már elnézést a nőnemű olvasóinktól, de totálisan adott minden és a háttérre se lehet egy kivatni valóm se.. Péntek estéről annál inkább igaz a csajok inkább otthon ülősebbek ilyen tájt a férfiak meg valszeg focit néznek.. hát a fene se tudja én bizom benne az NBC belátja majd és átrakja más időpontra, ennek ellenére nálam min. 66%


free web stats