ABC újoncok (1) – Big Shots

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 20:01-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

big_shots_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Jon Harmon Feldman, aki utoljára a FOX jobb sorsra érdemes sorozatában a Reunionban munkálkodott, valamint Charles McDougall a Született feleségekből.
STUDIO: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: Charles McDougall

SZEREPLŐK: Michael Vartan (Alias), Dylan McDermott (The Practice), Josh Malina (The West Wing), Christopher Titus (Titus), Jessica Collins (The Nine), Paige Turco (Rescue Me, The Agency), Wendy Moniz (The Guardian), Nia Long (Are We Done Yet?), Peyton List (Day Break), Amy Sloan (Gilmore Girls)

SZTORI: Négy üzletember és azok feleségeiről szól majd a történet. Amolyan Footballers Wifes lesz csak az üzleti életben. Rivalizálás, intrika és persze mély kapcsolatok szanaszét, melyek előbb vagy útóbb bajt okozhatnak.

BEHARANGOZÓ: A kezdeti képsorokat látva egy tipikus női sorozat átültetése az erősebb nem képviselőinek. A stuff megtekinthető itt.

tess mondja: A történet nem újkeletű, de a csavar benne akár még pofás is lehet. Gondolom a nők is szerepet kapnak benne, de ez egy vérbeli kan sorozat lesz. Remélem! Megaztán a Grey’s Anatomy vezeti fel, szóval minden esélye meg van a sikerre. Így 70% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Elvetélt ötletnek találom! Nem hinném, hogy a nézőknek erre lenne szüksége. A szereplők közt sem látok nagy neveket! No, meg miről is fog szólni? A pasik kibeszélik feleségeiket munka közben? Vagy mi a fenéről?! Valahogy nem áll össze a kép. A Grey’s Anatomy sem mentheti meg, szóval adok neki 30%-nyi túlélési esélyt!

Fercsa mondja: Szerintem engem se fog lekötne, bár még elég kevés az infó róla.. a bejátszás meg nem sokat árul el, mindenesetre a GA felvezetése miatt kap tőlem 45%-ot.


free web stats