ABC újoncok (2) – Cavemen

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 20:18-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

cavemen_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: Ahhoz képest, hogy sitcomról van szó elég sokan munkálkodnak rajta. Daniel Rappaport (Office Space), Guymon Casady (Hope & Faith), Will Speck and Josh Gordon (Blades of Glory), Bill Martin and Mike Schiff (Grounded for Life) and Joe Lawson
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Josh Gordon és Will Speck

SZEREPLŐK: Bill English, Nick Kroll, Dash Mihok (Felicty), Kaitlin Doubleday, John Heard (Prison Break, The Sopranos) and Stephanie Lemelin (CSI)

SZTORI: Modern ősemberek a modern világban, mint biztosítási ügynökök. Vagy valami hasonló! Egyszerűen nem jövök rá mi az isten akar lenni ez a sorozat, de annyi szent, hogy valami reklám adta az alapötletet.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Mivel nem tudom, hogy miről szól nem is tetszik. Amúgy meg ezek a kimaszkírozott ősember faszik is nevetségesek. Van egy olyan érzésem, hogy ezt csak az amerikai közönség fogja értékelni. Feltéve ha értékeli egyáltalán. 10% a túlélési esélye, vagy még ennyi sem.

Kanyecc mondja: Ezt nem gondolja komolyan az ABC! Lelövi a full jó sorozatokat, és berendel, ilyen szennyet! Már bocsánat a kifejezésért! Kik ezek a Jetik? Mert k*rvára nem szimpatikusak. Szerintem a berendelés hátterében össz-vissz a reklám állt, majd meglátjuk, hogy erre épül-e a sorozat! Adok neki 10%-ot a túlélésre!

Fercsa mondja: Ez komoly :D Erresz őssze 3 őstulokot két szöszivel és kész is az instant sitcom.. az már más kérdés mekkora sikere lesz, lehet túlzok ha azt mondtom 10%


free web stats