ABC újoncok (3) – Dirty Sexy Money

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 20:38-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

dirty_sexy_money_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creátora Greg Berlanti lesz, aki eddig az Evewood-on és a Brothers and Sisters-en dolgozott. Társa a szintén Brothers and Sisters-es Craig Wright, aki a Six Feet Under munkálataiból is kivette a részét. Valamint még itt van Peter Horton (Grey’s Anatomy), Bryan Singer (Superman Returns, House) és Matt Gross is.
STUDIÓ: AVC Studios
RENDEZŐ: Peter Horton (Grey’s Anatomy)

SZEREPLŐK: Peter Krause (Six Feet Under), William Baldwin (The Squid and the Whale), Donald Sutherland (Commander in Chief), Jill Clayburgh (Ally McBeal, Nip/Tuck), Samaire Armstrong (Entourage, The O.C.), Natalie Zea (Eyes), Glenn Fitzgerald (Six Feet Under), Seth Gabel (The Da Vinci Code), Zoe McLellan (JAG), Laz Alonso (Stomp the Yard)

SZTORI: Egy mondás szerint: “a pénz minden gonosz gyökere“. Nick George is hisz ebben és az igazság megszállotja az ügyészi pályán. Édesapja halálával, viszont mindez könnyedén megváltozhat, mivel a multi-milliómos Darling család felkéri, hogy lépjen apja helyére, mint a család ügyvédje. Ezzel a lépésével viszont könnyedén át kerülhet a sötét oldalra.

BEHARANGOZÓ: Beszarás Donald Sutherland még él! Már csak ezért is érdemes megnézni itt.

tess mondja: Impozáns egy szereplő gárda és hát a készítők se senkik. Ha jól vettem ki, akkor itt van a fél Six Feet Under és az egyik kedvenc veterán Donald Sutherland is. Eyecandy-nek pedig van egy gyönyörű Samaire Armstrong, szóval mi kell még. A történet gondolom frankó lesz, látva a súlyos neveket, de a siker már cseppet sem biztos. A sorozat szerdán megy majd és amennyiben a Private Practice előbb debütál pár héttel és még a nézettsége is okés lesz, akkor szerintem nincs félni valója. Így kb 55% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tényleg szép kis szereplő gárdát hoztak össze a készítők! A történet, így látatlanban nekem tetszik, már csak az a kérdés, mit hoz ki belőle az ABC! A cím számomra egy rejtély, már ezért is tetszik. A dirt jelző jelentése: piszkos, mocskos. Azaz nem éppen a törvényes oldalát mutatják be a készítők. Van egy olyan érzésem: kisebb maffiasorozat látszik életre kelni, kis Shark beütéssel! A szerdai időpont, ronthatja a helyzetét, de 85%-ot adok neki.

Fercsa mondja: Parádés! Szerintem minden adott a sikerhez bár kicsit Studio60 fílíngem van :D ennek ellenére 80%


free web stats