ABC újoncok (4) – Private Practice

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 20:55-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

private_practice_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozatot a Grey’s Anatomyból már ismerős Shonda Rhimes viszi tovább és nem kisebb nevek lesznek a segítői mint Marti Noxon (Buffy the Vampire Slayer), Betsy Beers vagy Mark Gordon
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Michael Grossman

SZEREPLŐK: Kate Walsh (Grey’s Anatomy), Merrin Dungey (Alias), Tim Daly (The Nine), Taye Diggs (Day Break), Amy Brenneman (Judging Amy), Paul Adelstein (Prison Break), Chris Lowell (Veronica Mars)

SZTORI: Addison megunja a Seattle-ben való állandó kötekedést az ex-eivel, így elhagyja a várost, hogy régi barátaihoz csapódva Los Angelesben folytassa a gyógyítást.

BEHARANGOZÓ: Nos a Backdoor Pilot már lement a 3. évados Grey’s Anatomyban, szóval nagyjából lehet tudni a jövőt. Aki viszont nem éri be ennyivel, annak némi plussz itt.

tess mondja: Az ABC egyik tuti befutója lehet ha nem jön közbe valami gikszer. Ezt mondjuk kétlem, hisz a szereplők is nevesek és hát az egészet az anyasorozat creatora jegyzi. Miért is kéne aggódni? Talán csak azért, mert nincs értelmes felvezetője! Mindenesetre 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Abszolút befutó. Még látatlanban is, hiszen nem hétköznapi sorozat spinoff-járól van szó, no meg a megbukás esélye nem nulla, de afelé tart! A szereplő gárda szintén pazar! Jobbat össze sem hozhattak volna! 85%, hogy megéri az első évad fináléját!

Fercsa mondja: Nálam a kórház sorozatok nem nagy teret kapnak kivéve egy-két House részt úgyhogy ha azt nézzük, hogy GA spin-off, adott szereplők, stáb nameg LA mi kell még? így részemről is ~80%


free web stats