ABC újoncok (5) – Pushing Daisies

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 21:12-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

pushing_daisies_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora nem kisebb név mint Bryan Fuller, akinek Heroest és a Wonderfalls-t köszönhetjük. Aktívan részt vesz még a munkákban Barry Sonnenfeld (Notes from the Underbelly), Dan Jinks és Bruce Cohen
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: Barry Sonnenfeld

SZEREPLŐK: Lee Pace (Wonderfalls), Anna Friel (The Jury), Kristin Chenoweh (The West Wing), Chi McBride (The Nine), Swoosie Kurtz (Huff), Jim Dale

SZTORI: Főhősünk Ned egy speciális képesség birtokosa, mely egyben áldás és átok is a számára. Egyetlen érintésével képes visszahozni a halottakat az életbe. Azonban egy véletlen folytán visszahozza régi szerelmét is. A gond csak az, ha másodszor is megérinti a visszahozottakat akkor azok végleg meghalnak.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Bryan Fuller sucker vagyok szóval jöhet minden mennyiségben. Sajna ez is egy nyomozós sorozat lesz, de legalább van benne fantázia. Meg egyébként is a beharangozó teljes mértékben meggyőzőtt hála a Fuller morbid humorának. Így ha szemét akarok lenni akkor azt mondom 35% a túlélési esélye, de mivel bejön így teszek a számokra és legyen 80%. Persze ebben egy jóadag bizakodás is benne van!

Kanyecc mondja: Hm… Első hallásra nem is hangzik olyan rosszul. Látok benne jövőt, de ha ez egy nyomozós sorozat, akkor nem szitkom! Abban még nagyobb jövőt láttam volna. Szerintem egyszeri nézésre ajánlott! Darál, aztán ennyi. 70%, hogy túléli a kezdeti nehézségeket!


free web stats