ABC újoncok (6) – Sam I Am

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 21:27-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

sam_i_am_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom/Single cam
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora Donald Todd (Ugly Betty) és Cecelia Ahern lesz. A produceri munkálatokból pedig Christina Applegate is kiveszi a részét.
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Robert Duncan McNeil

SZEREPLŐK: Christina Applegate (Married … With Children), Jennifer Esposito (“elated, Spin City), Kevin Dunn (Prison Break), Melissa McCarthy (Gilmore Girls), Tim Russ (Without a Trace) and Jean Smart (24)

SZTORI: Sam felébred a 8 napos kómából, de nem emlékszik semmire. Szerencsére jellemi sajátosságai gyorsan kezdenek kibontakozni, így rá kell döbbenie, hogy piszok nagy picsa volt előző életében.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A Buzz alapján a legjobban teljesítő sitcom, de ezt leszámítva nem hinném, hogy van esélye az ABC-n. Bár Christina Applegate érti a dolgát, így bármi kisülhet belőle, de nem jósolok neki nagy jövőt. Kb 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Buzz esélyek ide vagy oda! …megcsekkoljuk mindenképpen! Ha nagyon picsás csajról van szó, akkor már eleve nem lehet rossz, bár egy CW-nél tényleg több esélye lenne! Valahogy az ABC nem a szitkomok embere! 20% túlélési esélyt adok neki.


free web stats