ABC újoncok (7) – Women’s Murder Club

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 22:04-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

womens_murder_club_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora Sarah Fain és Elizabeth Craft lesz, akik már együtt dolgoztak a The Sield-en és az Angel-ön is. Munkájukat továbbá Scott Winant (Hidden Palms) és Joe Simpson (Newlyweds) segíti. A sorozat pikantériája, hogy James Patterson regényéből készül a sztori és az író is kiveszi a részét a munkálatokból.
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Scott Winant

SZEREPLŐK: Laura Harris (24, Dead Like Me), Angie Harmon (Law & Order), Aubrey Dollar (Point Pleasant), Paula Newsome (Little Miss Sunshine), Tyrees Allen (Alias), Rob Benedict (Threshold), Elizabeth L. Ho

SZTORI: 5 San Francisco-i jóbarátról szól a sorozat, akik egyenként is sikeresek saját munkakörükben, de ha összedolgoznak akkor nincs számukra lehetetlen.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A sorozat sorsa azon áll vagy bukik, hogy milyen szálat vesz fel. Amennyiben a nyomozós szál kerül előtérbe némi dárkos hangulattal van esélye, egyébként nem hinném. Mindenesetre a Men in Trees nem éppen a legjobb felvezető, főleg nem a pénteki halál sávban. Személy szerint a pilotot tutira csekkolni fogom, mivel Aubrey Dollar is főszerplők közt van. Ja amúgy ha nem mondtam volna még elégszer Point Pleasant sucker vagyok. Ezt leszámítva 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na ebből sok mindent lehet kihozni. Minden csajnak különböző a munkája – riporter, ügyész, nyomozó, boncnok – azonban munkakörük egy, majdnem. Ezért amondó vagyok, hogy lehet egy siker sorozat, de lehet az idény legnagyobb buktája is. A sorozat mellett szól még azonban, hogy James Patterson regényéből készül a sztori, ami meg baromi népszerű volt. 50%-ot adok neki!


free web stats