ABC újoncok (8) – Cashmere Mafia

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 22:21-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

cashmere_mafia_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora a számomra eddig ismeretlen Kevin Wade (Mad in Manhattan) lesz, de szerencsére egészen korrekt kis csapatot szedett össze maga mellé. Itt főként Daren Star-ra gondolok, aki olyan sorozatok munkálataiban vett részt mint a Sex and the City vagy a Melroce Place. De a többi agyas sem kezdő: Gail Katz (The Agency) és Peyton Reed (The Break-Up)
STUDIÓ: Sony Pictures Television
RENDEZŐ: Peyton Reed

SZEREPLŐK: Lucy Liu (Ally McBeal), Frances O’Connor (Windtalkers), Miranda Otto (War of the Worlds), Bonnie Somerville (The O.C., Friends,), Peter Hermann (Law & Order: SVU) és Julian Ovenden (Related)

SZTORI: 4 ambiciózu és szexi nőről szól, akik már az egyetem óta ismerik egymást. Idővel mind a négyen sikeresek lettek, de azért el-el követnek hibákat, melyeket gyorsan meg is osztanak a többiekkel.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Jó kis csajós sorozat egy rakat eyecandy társaságában. Azt hiszem a Lipstick Jungle megkapta a konkurenciát minden téren. A beharangozó engem valamelyest meggyőzőtt, de tuti hogy a két csaj-sorozat közül csak egyet válalok be ősszel. Bár nem hinném hogy rajtam bukik meg a valamelyik sorozat is, hisz itt minden a célközönségen múlik. Így csak a nagy nevek miatt 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tényleg vetélytársra talált Lipstick Jungle. Kettőjük közül utóbbinak van esélye a fenn maradásra. A nevek is már magukért beszélni, bár a sexy szó nem mindenesettben nyerő, de ízlések és pofonok. 60%-ot adok neki.


free web stats