ABC újoncok (9) – Eli Stone

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:29-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

eli_stone_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: A sorozat creátori feladatait Greg Berlanti (Everwood, Brothers and Sisters) és Marc Guggenheim (Jack and Bobby) látja el. Greg Berlanti mintha más Piloton is dolgozna, vagy nem?
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Ken Olin (Brothers and Sisters)

SZEREPLŐK: Jonny Lee Miller (Smith), Natasha Henstridge (Commander in Chief), Loretta Devine (Grey’s Anatomy), Victor Garber (Alias), Same Jaeger (Catch and Release), Laura Benanti (Take the Lead, Starved), James Saito (I Think I Love My Wife)

SZTORI: Eli Stone sikeres ügyvéd, aki jobbára csak multik érdekeit képviseli. Hamarosan aztán furcsa viziói lesznek, melyek olyan érzést keltenek benne, mintha egy felsőbb erő küldene neki utasításokat, hogy ezáltal váltsa meg a világot.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Ismét egy jogi sorozat Victor Garber-rel. Mi az hogy megnézem! Mostanság úgy is kevés jogi dráma van és azok is veteránok. Ebben az évben a FOX is próbálkozott egy jogi sorozattal kissé más megközelítésben, de hát cancel lett. Na akkor jöttem rá, hogy Victor piszok jó ügyvéd! Emellett még érdemes megjegyzeni Natasha Henstridge-t is, aki meg piszok jó eyecandy. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát valahogy nem tud lekötni. Raines, kicsit átszervezve?! A szitu kb. pont ugyan az, mint a cél is. 25%, mert nem ítélkezem előre!


free web stats