ABC újoncok (10) – Miss/Guided

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:42-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

miss_guided_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: A creatori székben Caroline Williams (The Office) és Gaby Allan (Scrubs), míg a produceriben Ashton Kutcher és Jason Goldburg (Beauty and the Geek)
STUDIÓ: 20th Century Fox TV ÉS ABC Studios
RENDEZŐ: Todd Holland (Malcolm in the Middle)

SZEREPLŐK: Judy Greer (Arrested Development), Brooke Burns (Pepper Dennis, North Shore), Earl Billings (How I Met Your Mother), Kristoffer Polaha (North Shore) and Jonathan Sadowski (American Dreams)

SZTORI: Becky Freeley gimnáziumi évei maga a pokol. Pár év múlva a nő mint nevelési tanácsadó tér vissza egykori iskolájába. A dolgok mindaddig jól is alakulnak, míg egykori szivatója vissza nem tér, mint ügyeletes angol tanár.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A történet nem rossz, a megvalósításban sem hinném hogy nagy bajok lesznek, Kutcher meg úgy is gondoskodik arról, hogy kegyetlen ciki jeleneteket kapjunk. Emelett még pár eyecandy is van, szóval nem lehet nagy probléma vele. Talán csak annyi, hogy jövőre kezd és egy sitcom az ABC műsorán. Nos ez elég rendesen levon a túlélési esélyeiből. Így már csak 20% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Talán a legígéretesebb szitkom, amit az ABC berendelt ebben az idényben! Izgisnek indul, de majd meglátjuk. A történet eredeti, még hasonlóval nem találkoztam. Első hallásra a The Class jutott eszembe róla, de őt mérföldekre verni fogja! …Remélem! 85% a túlélési esélye!


free web stats