ABC újoncok (11) – Carpoolers

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:53-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

carpoolers_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: A kreátori teendőket Bruce McCulloch (SNL) végzi majd, míg segítsége Justin Falvey (Las Vegas), David Miner (30 Rock), Anthony és Joe Russo (You, Me and Dupree) lesz
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Anthony és Joe Russo

SZEREPLŐK: Fred Goss (Sons & Daughters), Faith Ford (Hope & Faith), Jerry O’Connell (Crossing Jordan, Sliders), Jerry Minor (Arrested Development), Allison Munn (That ’70s Show), Tim Peper (The Guiding Light) és TJ Miller

SZTORI: 4 teljesen eltérő beállítottsáhú ember minden reggel együtt utazik egy autóban a munkahelyére, hogy előtte egy jót beszélgessenek.

BEHARANGOZÓ:
itt

tess mondja: Már most látom, hogy ronda bukta lesz belőle. Egyedül a creator és mindeki kedvenc sliderje ér valamit a stábban, de persze ez csak személyes. Viszont ha az ABC beállítottságát nézzük, akkor nincs sok esélye a sorozatnak. Így csupán csak 15% a túlélsi esélye.

Kanyecc mondja: Mennek a Cadillac-kel, aztán közben küdik az észt?! Hát rohadtul kíváncsi leszek rá. Szitkom kedvelő vagyok, szóval mindenképpen nálam meg fog érni jó pár részt, ha megérdemli. A szereplők között feltűnik 30 rock-os, valamint Las Vegas-os is, ami még egy plusz pont! Szeretem mindkettőt. Adjunk neki (…) 65% túlélési esélyt!


free web stats