CBS újoncok (4) – Moonlight

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 20:16-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

MOONLIGHTMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐ: Gerard Bocaccio, Joel Silver (Veronica Mars), Rod Holcomb (The Lyons Den), Ron Koslow (Birds of Prey), Trevor Munson. Így első nekifutásra impozáns egy névsor, főleg Joel Silver produceri múltja miatt, de nem szabad megfeledkezni Ron Koslow-ról sem, akinek igen csak benne volt a keze a batgirl sorozat adaptációjában. Kegyetlen beteg egy sorozat volt az is!
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: Rod Holcomb

SZTORI: Mick James már 60 éve magánnyomozó és egy napot sem öregedett azóta, hisz vámpír. Halhatatlanságát egykori szerelmétől kapta, amit nem hinném hogy megköszönt a csajnak. Az egész történet viszont egy érdekes fordulatot vesz, amikor felbukkan egy fiatal lány, akibe vámpírunk rögvest bele is szeret.

tess mondja: Jaj Istenem, de kúrva ismerős! A jelek szerint van egy Angel remake fiúk és lányok! Már csak az a kérdés melyik kategóriából? A vámpíros valóságból, vagy a démonos-szellemes képzetekből. Nekem nyerő már most, szóval a hype kissé megdobja az esélyét, így 70%.

Kanyecc mondja: Már úgy is régen találkoztam vámpíros sorozattal. Jó-jó (…) igaz ott van a Blade, de valahogy az nem nyerte el tetszésem! Szóval a sztori már most tetszik, remélem nem sajnálják majd az akciót! Adjunk neki 85%-os!


free web stats