TCA-morzsák: 2. nap – The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 18:36-kor a(z) Hírek témába.

Csütörtökön volt a TCA Press Tour második napja. Ekkor már két csatornán volt a sor, hogy elújságolja, mik a terveik az őszre. A The CW-vel most foglalkoznánk, míg a Showtime-ról késő este érkezik egy összefoglaló bejegyzés.

(A képeken az újoncsorozatok stábjai láthatóak.)

Maggie+Q+2010+Summer+TCA+Tour+Day+2+jr2dOhkU7Rvl
Shane West és Maggie Q a Nikita-ból

  • Dawn Ostroff, a csatorna elnöke válaszolt a különböző kérdésekre, amelyeket feltettek neki az újságírók. Először is kihangsúlyozta, hogy szerinte nem kell olyan nagy hangsúlyt fektetni a nézettségre, mint azt teszik egyesek, hiszen emellett sorozataikat nagyon sokan nézik online, ami a rendes nézőszámot tovább emeli.
  • Másrészről Dawn-től azt is megtudhattuk, hogy immáron kilencedik esztendeje a csatorna vezetője: „I’ve been in this job, between UPN and The CW for nine years now. (…) This is my ninth Press Tour. And I always says they’re rented chairs. It’s a rented seat.”
  • Továbbra sem terveznek szitkomot berendelni. Nem kifizetődő.
  • A One Tree Hill megkapta a teljes évados berendelést, azaz a 22 epizódját. Továbbá Dawn elárulta azt is, hogy nagyon reméli, hogy nem ez lesz a sorozat utolsó évadja, mert szeretné, ha megérné a kilencedik évadját.

Maggie+Q+2010+Summer+TCA+Tour+Day+2+s7Bz3MOoXWMl
Nikita-stábfotó

  • Ha már teljes évad kiegészítésről beszélünk, akkor el kell szomorítanom a Life Unexpexted rajongóit, ugyanis maradt a 13 epizódos második évad, egyelőre. Sorsáról az őszi idényben fognak dönteni. Sok fog múlni a nézettségi adatokon, sőt ezen fog múlni minden, hogy egészen pontos legyek. (Reméljük, nem fog elvérezni.)
  • A Smallville-ból az utolsó évadot várjuk. Az sem titok már, hogy Darkseid lesz a 10. évadban Clack fő ellensége. A csatorna vezetője szeretné, hogyha a Smallville-t egy utódsorozat formájában tovább élne, ami szintén egy DC-s képregényhős személyéből születne meg. Egyelőre viszont ezen a téren vakvágányon vannak. Volt az elmúlt évadokban több próbálkozás, azonban mindegyik befuccsolt. Reméli, hogy a 10.-ben kikörvonalazódik a megfelelő alany.
  • A Supernatural remek idényt zárt. Nem is kétséges, hogy az egyik alappillére lett a csatornának. Ostroff elmondta, hogy ha rajta múlik, akkor a rajongók várhatják a hetedik évadját, mert szerinte van rá esély. Részéről mindenképp.
  • Szóba kerültek az újoncok is. Ugye a Nikia a Vampire Dairies-t élvezheti társául, míg a Hellcats az America’s Next Top Modelt. És hogy utóbbi miért így lett összepárosítva? Dawn csak így fogalmazott: „People like watching the dancing and the cheering. We think it’s going to do very well after Top Model.” – van benne valami. Egyébként a Hellcats-ben annyira nem bíztak, de a pilotot látván egyértelmű lett, hogy jól döntöttek.

TCA JULY 2010
Hellcats-stábfotó


free web stats