Persons Unknown – A felén már túl

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 4, 18:05-kor a(z) Persons Unknown témába.

Túl vagyok a Persons Unknown felén. Itt a remek alkalom, hogy húzzak egy virtuális vonalat és félre tegyem a sorozatot, mellyel maximum az évadfináléjakor akarok foglalkozni. Előbb, nem semmiképp! A helyzet a következő: 13 epizódos az évad. Ebből 7-et láttam, szombaton a 8. is lement. Augusztusban pedig megjelenik DVD-n, azaz az utolsó részeket előbb láthatjuk, pláne ha DVD-rip formában meg is jelen a neten. És hogy mi volt eddig?

vlcsnap-2010-08-03-18h56m15s33

A Persons Unknown-nak nem sikerült meggyőznie. Nyári sorozatnak is alkalmatlan. Csak és kizárólag darálásra tudom ajánlani akkor, amikor már nincs mit néznie az embernek. Ha van, akkor NE ezt nézze, mert csak felbőszíti magát. Sajnálom. Tényleg sajnálom, hogy ennyire elcseszték, mert alapjába véve vártam. A kampánya kiváló volt. Az első három perces ajánlója ütött. Mindenki ki volt éhezve rá, de ha tisztába lettünk volna a folytatással, akkor lehet hogy nem, sőt!

A történet nem sokat haladt előre. Valamilyen szinten ez persze hazugság, mert haladt, de bár ne haladt volna. A felállás a következő. A városba raboltak ugyanúgy élik az életüket. Próbálkoznak a meneküléssel. Nem sok sikerrel. Mint egy Big Brother. Ami ütött egy kicsit, hogy a Big Brother-nek is van egy Big Brotherje. Kiderül, hogy ki a besúgó. Nemcsak mi tudjuk meg, de az ottlévők is. Haladás, de ezzel még rosszabb utat vett a történet. Aztán ott van a kinti élet, ahol megint csak azt látjuk, hogy az újságíró csávó jár-kel, de igazából semmi érdemlegest nem csinál. Ehh! Ez miért jó?

Már a legelején félre siklottak, és azóta csak görgetik magukkal a problémákat. Hogy ebből a sorozatból a végére ütőképes lesz-e azt magam sem tudom. De ha nekem kéne megmondanom, 5 sec gondolkodással, akkor a nemre pályáznék.

Hova tovább? Ez a másik kérdés. Ugye a bennlévő emberkék felszabadultak, ha lehet ilyent mondani. A kínai fószer meghalt, a szépfiú meg átpártolt. Itt az idő, hogy a kezükbe vegyék a dolgokat. Nagy WTF-ot talán az eredményez, hogyha kiderül a kinn lévőek részéről, hogy kiáll a dolgok mögött, milyen céllal és a többi. Kérdéseim lennének bőven. Ez eddig nagyon gyenge. Nincs mese. Lehet kaszálni. Nyugodtan. Sőt bele se nézzen az, aki eddig mellőzte.

This entry has a rating of 1

free web stats