FOX újoncok (5) – New Amsterdam

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 16:27-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

new_amsterdam_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Allan Loeb (Things We Lost in the Fire), David Manson (Saved), Christian Taylor (Six Feet Under), Leslie Holleran, Steven Pearl, Lasse Hallstrom
STUDIÓ: Regency TV
RENDEZŐ: Lasse Hallstrom

SZEREPLŐK: Nikolaj Coster-Waldau (Kingdom of Heaven), Alexie Gilmore (Law & Order: Criminal Intent), Stephen McKinley Henderson (Law & Order), Zuleikha Robinson (Rome)

SZTORI: John Amszetrdam még a 17. században katonaként megmentett egy indián lányt, cserébe halhatatlan lehet mindaddig, amíg meg nem találja az igaz szerelmet. 2007-ben Amsterdam még mindig él, de már mint New York-i nyomozó. Munkája során a különös bűnesetekre szakosodik és hamarosan valami történi is vele…

BEHARANGOZÓ:itt

tess mondja: A jelek szerint a következő évadban a halhatatlanság lesz a nyerő téma, hisz ismét egy hasonlóval van dolgunk. Gondolom valami nyomozós sorozat ez is, némi misztikummal és önsanyargatással. Ismét azt kell mondanom, hogy ilyet is láttunk. Nem emlékeztek, a pasast Angelnek hívták. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Jöhet, bár már uncsi ez a sok természetfeletti sorozat! Az viszont tény, hogy nincs sok krimije a FOX-nak, így legalább feldobják körükben is a műfajt. Látatlanban 65% a túlélése!


free web stats