FOX újoncok (7) – Canterbury’s Law

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 22:10-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

canterburys_law_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Walon Green (Law & Order), Dave Erickson, Jim Serpico (Rescue Me), Denis Leary (Rescue Me), Mike Figgis (Leaving Las Vegas)
STUDIÓ: Sony Pictures TV
RENDEZŐ: Mike Figgis (Leaving Las Vegas)

SZEREPLŐK: Julianna Margulies (E.R.), Linus Roache (Kidnapped), Ben Shenkman (Angels in America), Trieste Dunn (United 93), Jocko Sims (Dreamgirls)

SZTORI: A sorozat középpontjában egy ambiciózus és elszánt védőügyvéd áll, akit csak az ártatlanok érdekelnek. Mindent meg is tesz a védelmük érdekében, de ez szép lassan bajba is sodorja.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A FOX kezd rácuppani a jogi sorozatokra és ez jó! Ebben az évben a Justice volt a befutó a témában, de sajna nem kapott 2. évadot. Pedig ha nehezen is, de túlélte a kezdeti berendelést. A fox most szemléletet vált némikép és az ártatlanokra tereli a hangsúlyt. Kíváncsian várom, hogy ez a megoldás jobban beválik e, mint a Justice-nál hazsáltak. 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ööö… Kétesélyes a szitu. Amint már mondta tess, a Justice elvérzett, akkor meg miért erőlteti a témát a FOX. Kicsit mindha ellentmondás állna fenn! Nem tudom, hogy vagytok vele, de valahogy nem tudom elképzelni Julianna Margulies, mint védőügyvéd! Szerintem, folytatja elődje kudarcát! 15%


free web stats