CW újoncok (3) – Gossip Girl

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 19:55-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

gossip_girl_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A két The O.C. atyaúristen Josh Schwartz és Stephanie Savage
STUDIÓ: Alloy Entertainment, Warner Bros. Television, CBS Paramount Television Inc.
RENDEZŐ: Mark Piznarski

SZEREPLŐK: Blake Lively (Accepted), Leighton Meester (Surface), Connor Paolo (One Life to Live), Chace Crawford (The Covenant), Ed Westwick (Children of Men), Penn Badgley (John Tucker Must Die), Taylor Momsen (Spy Kids 2), Kelly Rutherford (Melrose Place), Sam Robards (The West Wing) és Matthew Settle (Brothers and Sisters)

SZTORI: Manhatten egyik elit suliját fenekestől felforgatja egy blogger, aki magát csak Gossip Girl-nek nevezi, hisz szinte tudja mindenki legféltettebb titkát. Amúgy a sorozat egy ifjúsági regény alapján készül.

BEHARANGOZÓ:itt, pilot részletek itt

tess mondja: Újabb tini sorozat a CW-n, ami a feka sorozatok mellett talán ehhez a műfajhoz ért a legjobban. Valamint még itt van az ügyeletes tini szív specialista Josh Schwartz és egy halom jó csaj. Tuti befutó! 100% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az OC szülő atyjaitól egy remek tini sorozat! A történetre már most rákaptan! A szereplők közt is találni több ismert személyt, és valahogy amondó vagyok, hogy itt jön a Gilmore Girls fanjainak új sorozata! 100%-os tuti befutó!

Fercsa mondja: Vártam már a beharangozóját. Befutó lesz mindenképp, egy valag tini egy kupacon kis Josh-al megfüszerezve és kész is a tuti recept. 99.9%


free web stats