CW újoncok (4) – Life is Wild

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:08-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

life_is_wild_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Michael Rauch (Love Monkey), Charlie Pattinson (Wild at Heart) és George Faber (Wild at Heart)
STUDIÓ: CBS Paramount Network Television Inc., Warner Bros. Television, Company Pictures
RENDEZŐ: Bryan Gordon

SZEREPLŐK: Leah Pipes (Clubhouse), Brett Cullen (Friday Night Lights), Judith Hoag (Armageddon), Andrew St. John (General Hospital), K’sun Ray (Smith), Mary Matilyn Mouser (Eloise), David Butler, Calvin Goldspink, Tiffany Mulheron, Jeremy Sheffield and Atandwa Kani

SZTORI: Egy New York-i állatorvos és családja Afrikába költöztei a prakszist. Kezdetben mindenki kívülállóként fogadja őket, de ez szép lassan kezd megváltozni. Gondolom ez lesz majd a fő szál is.

BEHARANGOZÓ:itt, Pilot részletek itt

tess mondja: Ismét egy adaptáció és ismét egy kétes siker. Nem ismerem a sorozat büdzséjét, de nem hinném, hogy olcsó mulatságról lenne szó. Megaztán ez az Afrikás történet már eleve elvetélt ötlet. Ellenben a CW piszok kevés sorozatot rendelt be és ugye még így is ismétel. Szóval az évadot talán kíhúzza. 30% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Afrika? Egyből a Vészhelyzet meg Cartel doki jutott az eszembe! Amondó vagyok, hogy elvetélt ötlet. Egy új családi sorozat a Hetedik mennyország helyet? Mert ha igen, akkor teljes bukás várható, már ha az utóbbi részeinek nézettségét vesszük figyelembe! 15% túlélési esélye!


free web stats