CW újoncok (6) – Reaper

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:25-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

reaper_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma, vagy inkább komédia???
KÉSZÍTŐK: Michelle Fazekas (Ed), Tara Butters (Ed), Mark Gordon (Grey’s Anatomy), Deb Spera (Criminal Minds), Tom Spezialy (Desperate Housewives)
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Kevin Smith (Clerks, Dogma)

SZEREPLŐK: Bret Harrison (Grounded for Life, The Loop), Ray Wise (24), Tyler Labine (Boston Legal), Rick Gonzalez (Coach Carter), Valarie Rae Miller (Dark Angel), Nikki Reed (The O.C.), Allison Hossack (Falcon Beach), Andrew Airlie (The L Word), Kyle Switzer (15/Love)

SZTORI: Sam 21 éves és főállású fejvadász. A főnöke pedig nem más mint az a személy, akinek eladták a szülők Sam lelkét. Na szerintetek ki kapható az ilyen ajánlatokra? Hát persze, hogy a Sátán.

BEHARANGOZÓ:itt, pilot részletek itt

tess mondja: Az egyik legjobban sikerült Pilotok közt tartja számon a Buzz. Ezt mondjuk nem is csodálom, hisz poénos, ötletes, hemzseg a jobbnál jobb arcoktól és hát Kevin Smith keze munkája is benne van. 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Egyből a Supernatural jutott az eszembe, de a promo kép, valahogy nem ezt a feelinget sugallja! A készítők sora, persze biztató, de még sem (…)! 25% esélyt adok neki!


free web stats