Traveler 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 May 20, 18:04-kor a(z) Pilot,Traveler témába.

traveler_teaser.jpg
Premier:
2007/5/10
Írta: David Digilio
Rendezte: David Nutter

Hála tessnek, letudtam a beszámoló részt, melyet itt tekínthettek meg!

Megjegyzés: Annyáááááád! Hát ez ütősen jó sorozatnak indul. A kezdés persze már megint in medias res, de legalább nem kavart be, mint más sorozatnál! Nem is értem, miért nem sasoltam meg még ősszel, mikor lába kelt.

Három jó barát történetéről szól, azonban hamar közbe szól a drámai fordulat. Egy kis kirándulásba kezdenek, melynek első helyszíne a Drexter Múzeum. Természetesen jöhetnek a diákcsínyek is, mellyel jól megütik a bokájukat, mikor is, általuk vélt legjobb barátjuk egy pillanat alatt megváltoztatja életüket. Will Traveler van szó, akiről útközben kiderül, hogy elárulta őket. Így már tiszta honnan jött a cím. Nincs más lehetőségük, mint a menekülés. Na innentől mondtam azt, hogy itt van a Prison Break spinoff sorozata, persze nem az, de megütné a mércét simán. Az események drasztikus módon felgyorsulnak, és a legjobb az egészben, hogy lesz menekülés földön, no meg tömbházban és tetején… :D

Egy nagy összeesküvés elméletről van szó, melyben a főszereplő apja is, közben bele keveredik! De valahogy ezt én már sejtettem. Túlságosan gyorsan cselekedett. Túlságosan is kiszámíthatóak voltak a lépései! Talán ezt az ici-pici részt tekinteném negatívumnak a többit nem. Jah és ha már in medias res kezdés, akkor nézzünk elébe. Ezt is megkapjuk. Bár nem volt hosszú, de ha mindenrészben kapunk ennyit akkor én már boldog ember vagyok! A továbbiakban is hasonló sikereket!

This entry has a rating of 4.5


free web stats