BRÉKING: Nem teszi főműsorra az RTL Klub a Glee-t?!

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 10, 17:52-kor a(z) Magyar hírek témába.

Twitter. Emberek, mindenki használja, mert az infó úgy terjed, mint egy jó meleg nyári napon egy erdőtűz. A lényeg. Minap megírtuk, hogy augusztus 28-án jön az X-Faktor. Én – és lehet hogy más is – sopánkodtunk, hogy de jó lenne ha az RTL Klub egy napon adná. Egymást erősítenék. Az RTL erre azt mondta, hogy Ámen. Megadta, amit akartam, akartunk. Szintén 28-án, 16:40-re érkezik Glee – Sztárok leszünk! címen.

Baszki! Az év sorozatát, mármint Amerikában az év sorozata volt, így elpazarolják? Ehhez azért kell… hm… hogy is fogalmazzak… eszetlenség! No komment. Tényleg. És előző posztomat olvasván az sem titok, hogy már van az RTL Klub-on aloldala.

No, de ne rohanjunk előre. Mit kell tudnotok a Glee-ről? Kezdjük alapozásként az upfront-adaplappal, majd a berántós pilottal. A Fox jól döntött, hogy csak egy pilot epizódot adott le májusban. Kár lett volna nyárra elpazarolni. Másrészről, pont jó volt arra, hogy a nézőket felcsigázza és létrehozza a Glee-láz előhullámát. Azóta tudjátok mik történtek… Van Glee-tábor, ami menőbb, mint az Idol roadshow. Sora hívják meg a különböző rendezvényekre őket. Minden neves zenész és színész szerepelni akar így vagy úgy benne. Elképesztő Glee-láz van. Herótom is lett tőle.

No, ezt akarja az RTL Klub egy szombat délutáni matinéval taccsra vágni. Ha ezt a világ megtudja, akkor jót fog rajtunk röhögni. Nem viccelek. Komolyan beszélek. A Glee-vel a Fox cefetül megszedte magát fiatal nézőkkel. Jön jobbról, jön balról a pénz. Ha az RTL-nek lesz egy csöppnyi esze, akkor hamar rájön, hogy baklövést követ el.


free web stats