Végre premieren a Smith

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 16, 10:04-kor a(z) Magyar hírek témába.

Jézusom. Mennyit kellett várnunk a Smith premierjére?! Félelmetes ez az időintervallum. 2007 nyarán számoltunk be arról, hogy az RTL Klub a Runaway és a többi más sorozat társaságában képernyőre akarja tűzni a fenn emlegetett 2006/07-es üdvöskét, amit az elmúlt években csak csúsztatott és csúsztatott. Tele volt így is, szó se róla. Kell hagyni estét a filmeknek is. – Ezért is érzünk együtt a Smith-szel és örülünk neki, hogy 2010-ben belefért a csatorna műsorrendjébe.

Smith_10

A 2006/07-es évad azért tartozik a Guru-teamnek a kedvencei közé, mert ez volt az az idény, amikor a rabló/tolvajos sorozatok voltak a dominánsak. Országos csatornáról a Heist, kábelesről a Thief nyűgözött le bennünk a Smith mellett. Igazából az alapsztorijával nem foglalkoznék most, mert a kritikában remekül leírtam.

Ugorjunk a berántós részhez. Engem Simon Balker-rel abszolút megvett a CBS a The Mentalist esetében. Hajtott is a kíváncsiság, hogy az előző produkciójában miképp szerepelhetett és miért kaphattak kaszát, mert bizony a Smith csak 7 epizódot élt meg, melyből csak 3-at vetítettek le a tévéképernyőn. A többit varezzról kellett begyűjtenünk, mert online felvételről lehetett megnézni. A pilot az in media res kezdéssel és Simon-nal rögvest megvett. A folytatás meg legyen titok.

A szereplők között Ray Liotta, Virginia Madsen, Amy Smart (később Scrubs-ból Jamie), Jonny Lee Miller és Franky G tűnik fel. Jah, és a lényeget se feledjük el. Szeptember 3-án 23:20-kor mutatkozik be, tehát a pénteki krimiblokkot fogja erősíteni. (Tippet köszönjük KTL-nek.)

Smith_02


free web stats