Merlin erősíti majd a Glee-t

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 16, 15:39-kor a(z) Magyar hírek témába.

Jó hírem van. A Tv2 mellett az RTL Klub is úgy döntött, hogy feléleszti a szombat délutáni sorozatblokkot. A filmkedvelők most kicsit bosszankodhatnak, ugyanis 16:20-as timeslottól már a 40 perces koncepcióké lesz a főszerep.

Egy hete jelenthettük be, hogy a Glee – Sztárok leszünk! szombat délutánra érkezik az RTL Klub műsorára. A premierje egyből dupla részes lesz, aztán a következő héttől már csak szimplával jelentkezik 17:40-től. Mondhatni, az X-Faktort fogja felvezetni erős túlzással. (Azért örülök neki, hogy egy napra került a kettő.) No de az Glee-nek is kell egy jó felvezető, így a csatorna egy újabb újoncot hoz el a magyar közönségnek, a Merlin kalandjait.

A Merlin (aka. The Adventures of Merlin) egy angolsorozat lenne, ami a Syfy műsorán megy Amerikában. A BBC One produkciójának kezdetéről tess nem igazán írt sok jót, de ettől függetlenül már a harmadik évadját várják a rajongók. (Az angoloknál még tavasszal, a jenkiknél nyáron került sor a berendelésére.) Kalandsorozatról van szó, ami a fiatal Merlin kalandjaiba fog bepillantást nyerni, kinek van egy sárkánya. (Tippet köszi KTL-nek.)

04203_83f3bad734d0_122_623lo[1]


free web stats