BRÉKING: Folytatódik a Való világ

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 17, 21:45-kor a(z) Magyar hírek témába.

Ha teddike nem jelez twitteren (már megint!!!), hogy a Fókuszban a Való világgal fognak foglalkozni, akkor talán elsiklottam volna a riport alatt. Délután fel is tűnt, hogy az RTL Klub kitweetelte a reality-nek a szignálját, illetve tegnap is láttam a Lie To Me reklámja alatt, viszont különösebben nem foglalkoztam vele. Azt hittem, hogy az X-Faktor-nál akarják majd felhasználni, azonban a Fókuszban lehullott a lepel

Kolosi Péter elárulta, hogy folytatják a reality-t, amit 7 évvel ezelőtt a harmadik évad után abbahagytak, azaz jön a Való világ 4. Ez annyira biztos, hogy már a http://valovilag.hu oldal újra él, ahol várják a játékosok jelentkezését. Itt álljunk is meg egy kicsit.

Az ötlet egyébként – bármennyire hülyén is hangzik – nem elvetélt. Az elmúlt 5 esztendő alatt, de lehet hogy már 6, nem volt egyetlen egy valóságshow sem országos tévéképernyőn. Mint az Kolosi interjújában elhangzott, anno akiket a szülők nem engedtek el, azoknak megvan az esély, hogy most bekerüljenek. Teljesen igaza van. Ha engem kérdeztek, akkor nagyon jó húzással ált elő, mert biztosra veszem, hogy az első egy-két hétben a Való világ szárnyalni fog. Csak egy jó műsorvezető kell hozzá (Sebestyén Balázs?) és sok-sok fura villalakó, akin röhöghet a nép. Tehát a castingon bizony rohadt sok fog múlni.

És a végére tartogatnám a poén. Nem akarom a Tv2-eseket magamra lázítani, sőt kampányolni sem az RTL Klub mellett, de ugye 3 nap múlva nem érkezik semmi olyan hír, hogy „köbe volt vésve a Big Brother következő évadjának premier, ami… (a Való világ 4. évadja előtt 1 héttel van)”? – nyugi, nem fog, de twitteren (!) már reagáltak is: „Ha az RTL Klub elindítja ismét a Való világot, akkor érdemes a Big Brotherrel felvenni ellenük a versenyt?” illetve „Vagy ma már egy BB vagy VV nem okozna akkora tömeghisztériát? A valóságshow még mindig a legkedveltebb műfaj itthon, ez tény.


free web stats