Human Target az RTL Klub őszében

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 18, 13:33-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az RTL Klub igen jól kampányol. Az elmúlt napokban főleg tőlük zeng a blogunk. Újoncsorozatok hada közeledik felénk. Ősszel startol: a Glee – Sztárok leszünk!, a Smith és a Merlin kalandjai is. Mind a három sorozat külön posztot kapott, így nem is részletezném mik is volnának. Ezen felül jön hozzájuk az X-Faktor és a Való világ 4; illetve visszatérnek a nyáron félbemaradt sorozataik. (Róluk külön bejegyzés formájában fogunk értekezni.)

Fura, de a csatorna feláldozza a Cobra 11 helyét, ami – egyébként – nagyon jól nézőszámmal futott egy újoncnak, a Human Target-nek. Kb. egy hete vettem elő, mert a 2009/10-es idényből hiányzott a listámról. Rögtön berántott. A sorozatalapjául képregény szolgált, viszont azt sem árt róla tudni, hogy a ’90-es években készült belőle sorozat. Tehát egy remake-kel állunk szembe. A koncepciója maradt a régi, viszont a főszereplők újak. Főhőseink bajba jutott embereken segítenek. Legyen az gazdag vagy szegény. Semmiképp sem modernkori Szupercsapatra gondoljunk. Nekem legalábbis másnak tűnik, még ha van is bennünk valami közös.

Szeptember 5-én 19:00-kor lesz a startja Tökéletes célpont címen. Vasárnap is egyre több sorozat kezd feltűnni. Az RTL Klub kezdi hanyagolni az esti filmeket. Próbálkozik, ami jó. Ugyanazt csinálja, amit a CBS Amerikában. Feláldozza a jól menő sorozatainak a helyét az újoncoknak. A gesztus nemes, azonban a pakliban az is benne van, hogy lehet elbukja. Meglátjuk.

Ha netán valakit lázba hozott volna a kritikám, akkor ajánlom még figyelmébe tess-ét, illetve a Gurutube archívumát, ahol fellelhetőek az egyes epizódok előzetesei. Engem speciel ezzel rántott be – nem spoileres nyugi – pár héttel ezelőtt.


free web stats