Egy lemez, ami megéri az árát

 
Beküldte: tess 2007 May 29, 10:25-kor a(z) DVD témába.

dirty_sanchez_dvd.jpgKevés az olyan alkalom, amikor azt mondom egy dvd-re, hogy piszkosul megéri az árát. Nos a Dirty Sanchez – A film ebbe a kategóriába tartozik. A dvd-t holnap fog debütálni potom 990 Ft-ért, amit bűn lenne kihagyni. De miről is van szó?

Az agymenés (mert ugye sorozatnak nem nevezhető) 4 angol elmebetegről szól, akik anno még a Jackass hullámot lovagolták meg. Miután az említett mester kifulladt, de az igény ugye megmaradt az MTV góréi hát persze, hogy betömték a tátongó űrt. Végezetül 3 évad került a csatornára az angol agymenésből, ami a mai napig megosztja a közvéleményt. Sokan istenítik a fiúkat és szentűl állítják, hogy van élet a Jackass után is. Mások pedig pont az ellenkezőjét vallják. Egyszerű koppintásról van szó, zéró fantáziával, karaktertelen angol alkeszekkel.
Nem mondom, hogy bármelyik félnek is igaza lenne, hisz a Dirty Sanchez valóban más mint a Jackass, de néhol már tényleg túl megy a jóízlés határán. Persze a nagy előd is néhol gusztustalan volt, de ott voltak agyzsibbasztások is. Ellenben a Dirty Sanchez maga a tömény undor. Egy olyan sorozat, melynek nézése közben akarva akaratlanul is elkap az öklendezés. És ez még a szerencsésebb esett!

Mindenesetre a show-nak nemkevés érdeme akad, így azért bátran merem ajánlani. Megaztán 990 pénz nem hinném, hogy nagy ár lenne egy esetleges buktáért. Ha mégis jöhet az anyázás, de nem hinném hogy erre sor kerül. Végezetül egy jó tanács. Mielőtt bárki megveszi a lemezt ajánlott megnézni pár részt az agymenés 3 évadjából, hogy némikép legyen valami rálátásunk a témára.


free web stats