Hidden Palms – Első nekifutásra

 
Beküldte: tess 2006 June 4, 18:04-kor a(z) Hidden Palms,Pilot témába.

hiddenpalms.jpg
Talán végre elérkezett az idő a tini sorozatok terén, hogy rendszerváltás legyen. Az O.C. és az OTH is már kezd kifulladni, ami persze a minőség romlására megy. Eljött a rendszerváltás ideje! Ehhez pedig nem is kell olyan sok minden. Pár dögös tini szereplő, akik még nem ismertek, egy kreatív sztori, ami több stílust kever, remek zenei betétek és egy olyan alkotó gárda, akik egy merőben új stílusú sorozatot csinálnak. Nos ez mind meg is található a Hidden Palms-ban. A szereplők egyszerűen gyönyörűk és vonzóak. Legfőképp a női vonal. És a legfontosabb, hogy ismeretlenek. Max epizód szerepeik voltak eddig. Így nem következhet be, hogy a sorozatot agyon hype-olják a szereplők miatt, ami elég gyér történetiséget eredményezne és a szórakoztatás helyett a sorozatot a pénzszerzés irányába terelné. A történet nem valami nagy eresztés, de frappánsan van mixelve. Első nekifutásra egy az egyben OC, hisz mindenki zsír gazdag. De a háttérben ott lappang egy DH beütésű titok és egy kis Reunion-os szereplők közti titkolt konfliktus. Szóval Kevin Williamson-ban megint nem csalódtunk! A soundtrack betétek egészen jók és fiatalosak megadják a lendületet a sorozatnak. Mellesleg ha jól számoltam 4 család szerepel a sorozatban, így egészen szépen lehet konfliktusokat gerjeszteni, amiből egészen új dolgok születhetnek.

Persze vannak negatívumok is. Johnny karaktere nagyon hasonltí Ryan korai karakteréhez az OC-ben. A soundtrack jó, de már egy rakat sorozatban lelőtték, nem ártana frissíteni. Egy rendesen összerakott és rövidebb záró jelenet kellene.

Értékelés: 4/5
Ha minden jól megy egészen jó kis sorozat lesz belőle, főleg úgy hogy még van majdnem egy év a hibák kijavítására. Én személy szerint már nagyon várom, hisz sikerült neki egy új stílust megalapoznia, ami nagyon vonzó a számomra.


free web stats