A várakozás vége? Egy fenét!

 
Beküldte: tess 2007 May 31, 11:58-kor a(z) Heti adag témába.

hidden_palms_premier.jpg
Egy Guru életében a legnagyobb kínzás a várakozás! Főleg akkor, ha valami igazán jóval találkozik, de a premier csak hónapok múlva lesz. Nos ilyen sorozatokkal ritkán találkozik az ember, de én speciel egyből belefutottam múlt évben. Valamikor még augusztusban ugyanis kiszivárgott a CW mid-season drámájának a Hidden Palms-nak a pilotja. A rész úgy istenesen ütött, a többi meg már történelem.
Szerintem hazai viszonylatban nem volt olyan lap, ami ennyi ódát zenget volna a sorozatról. Istenítettük, vártuk, sóvárogtunk útána, de a sors csak-csak bucira vette a fejünket. Így a sorozat csak a most a nyári szezonban debütált, jelesül ma hajnalban. Ezzel egy több hónapos várakozás és szenvedés ért véget! Legalábbis ezt gondoltam!
Ahogy kell a rész lassacskán csordogál lefele, de sajna egy darabig pihenőn lesz. WTF! A soros ismét közbelépet és egy halom vizsgát zúdított a fejemre! De ahogy a mondás is tartja, csak keményen! Ha kibírtam majdnem egy évet, akkor kibírok még pár napot! Legalábbis remélem!

Az érdeklődöknek addig is itt van Fercsa kritikája, itt pedig az én éltetésem. A tovább mögött meg egy valag promo. Jó szenvedést hozzá, már annak aki velem együtt szenved. A többiek meg…free web stats