Déli előzetes: Édesnégyes

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 23, 12:13-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Ne csak az RTL Klub-ot nyomassuk állandóan! Nem győzőm hangsúlyozni, hogy egyik csatorna felé se húz a szívünk, viszont nem tagadom, hogy szeretem kihangsúlyozni azokat a dolgokat, amik tetszenek vagy éppen koránt sem. Legutóbb pl.: a TV2-nél a „köbe van vésve” szöveg volt, amitől elgurult hirtelenjében a gyógyszerem.

A Tv2 műsorára egy új társkereső műsor érkezik, az Édesnégyes. A koncepció röviden és tömören arról szólna, hogy van hat celeb, akik társat keresnek maguknak. Hetente eggyel-eggyel ismerkedhetünk meg, illetve hetente négy új átlag polgárral, akik megküzdhetnek az aktuálisnak szívéért. Lesz főzőcske is, illetve más egyéb. A hét első 4 napján az ismerkedés kap hangsúlyt, míg az 5. a kiválasztottal egy randevú. A celebek között: Cseke Katinka, Szabó Zsófia, Szorcsik Viki, Kozsó, Majka és Zana József kapott helyet. Jah, és a show kapott egy alcímet is: „Egyedülálló sztár megosztaná…

Miért lesz társkeresője a Tv2-nek? A döntés nagyon kézenfekvő, hiszen a konkurenciára érkezik az I Love Gjoni, amit tekinthetünk Benkő társkeresőjének kvázi-spinoffjaként. Hogy tartani tudják a versenyt, merthogy a Viasat 3 műsorán is feltűnik egy, így hozni kellett egy költségtakarékosabb koncepciót, hiszen a Megasztár eléggé eszi a pénzüket.

A műsor premierjéről se feledkezzünk el: augusztus 30-án 19:05-re érkezik, tehát az RTL-es A széfnek a vetélytársa lesz. Most mutatnék róla két előzetest.
free web stats