Utolsó Narancsvidék évad a Viasat 3-on

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 25, 16:54-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

(Nekünk, SorozatGuru-soknak sokat jelentett annak idején a Narancsvidék. Sokan lehet, hogy nem tudjátok, de FERCSA volt a sorozat egyik hazai fordítója; Botond007 az első hazai The O.C. rajongói oldal megalapítója, amit a Viasat 3 támogatott promó anyaggal; tess pedig szintén rajongói oldalt csinált és az elején még konkurenciák voltak mindaddig, míg megtörtént a fúzió és onnantól kezdve ezt a területet le is foglalták magukénak. Később csinálták a TvGuide-ot, amiből lett a TvGuide – A SorozatGURU és végül el is érkeztünk a mostani felálláshoz.)

A Viasat 3 végre valahára úgy döntött, hogy képernyőre tűzi a negyedik – és egyben utolsó – évadját a sorozatnak. Sok évet kellett várnunk rá, de szeptember 8-tól hétköznapi 18:05-ös időpontra érkezik.

Nagyon jó kis tinisorozat. Tényleg csak ajánlani tudom, mert jókat röhögtem a szereplőkön. Természetesen a dráma is erősen jelen lesz. Jah és az egyik kedvenc színésznőm a mellékszereplője, aki Annat alakítja. Most hirtelen nem jut szembe a neve. Nem is ez a lényeg. Hanem hogy jön! A promó kép után, a tovább mögött a hivatalos hazai előzetese.

theocseason4free web stats