Röpte hírek a Viasat 3-tól

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 26, 12:26-kor a(z) Magyar hírek témába.

Avagy, ami tegnap kimaradt a Viasat3-as napból. (Előzmény: őszi reality kínálatról és Esküdt ellenség: Különleges ügyosztály 9. évad premierről se feledkezzünk el, ahogy a Narancsvidék utolsó évadjának debütjéről sem.)

Csütörtök este búcsúzik a CSI: A helyszínelők a 10. évaddal. (Meg kéne nézni.) Szeptember 2-tól a helyére, azaz 21:20-ra a CSI: Miami helyszínelők érkezik a 8. évaddal, ami a 2009/10-es szezonban volt látható. Szintén ezen a napon érkezik mögé, a CSI: New York-i helyszínelők a hatodik etappal, ami ugye az AXN műsorán már lement. (A csatorna megbízik a CSI-franchise-ban, szóval a férfi nézőket szeretné leginkább csütörtökönként a kínálata elé vonzani.) Hazai előzetesüket már leközöltük.

Augusztus 30-án érkezik a Dexter 4. évadja. A tavalyi idényben volt jelen. Egy évados – mindössze – a lemaradás az amerikaiakhoz, ami elhanyagolható. Hazai előzetese. Folytatódik a Hallottnak a csók c. ABC-s koncepció, melyből szeptember 2-án 18:05-kor a 2×11-es epizódot láthatják a nézők. Már csak három rész van hátra évadzáróig.

Egyelőre nincs infónk, de jön a Terepen (Southland) és a Royal Pains újonc; illetve a Las Vegas befejező évadja, amivel a Naracsvidékkel együtt régóta adósak. Mindkettő az őszi kínálatban fog feltűnni. Jah és lekerült műsorról a Miami Medical, ami – gondolom – nem hozta a kellő nézőszámot.


free web stats