Standoff 1.07 – Man of Steele

 
Beküldte: Kanyecc 2007 June 8, 17:08-kor a(z) Standoff témába.

standoff_107.jpg
Premier:
2006/11/14
Írta: Adam Targum
Rendezte: Steve Gomer

Egy ámokfutó üldözését figyeli nyomon Los Angeles lakóssága, még az FBI-osok is, míg az egyik kertvárosi házban el nem barikádozza magát. Innentől Matt és Emily is érintett már az ügyben, hiszen a házban egy lány is tartozkodik. Ezt követően az elkövető a helyi rádiós kedvenccel – Avery Steele-lel – lép kapcsolatban, aki persze élőadásba nyomja le beszélgetésüket, mely nem kis fejfájást eredményez. Az FBI ez idő alatt meg tudja, hogy a férfi egy adoptáció sokadik átvertje, valamint a kiválasztott ház, nem véletlen!

Megjegyzés: Jól kezdődött ez a rész is, aztán a végére eléggé ellaposodott! Pontosan nem is tudnám megmondani miért nem tetszett, de lehetett volna sokkal precízebben szervezett is. Ha majd megfigyelitek: a tűntető tömeg az utca egyik felén helyezkedik el! A másik szín tiszta volt! Szerintem elég nagy bakinak számít, de hát, ha nem tűnt fel, akkor mindegy! Továbbá megnézném, hogy az FBI egész csapata azt nézi, hogyan megy a nagy autós üldözés!

Ezeket az aprócskán, számomra, nagynak feltüntetett hibákat leszámítva sem vagyok meg elégedve ezzel a résszel! A történet talán kissé lapos lett, hiszen ha feketén is akartak gyereket szerezni, a valóságban már rég ráálltak volna ezt leszámítva is! Azt hiszem ezt nevezik bűnszervezetnek!

This entry has a rating of 2


free web stats