Prison Break: Proof of Innocence

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 27, 19:05-kor a(z) archívum témába.

(Disclaimer: Létrehoztam az „archívum” nevére keresztelt rovatot, mert megelégeltem, hogy anno 2-3 évvel ezelőtt felületes munkavégzés (tyűha, itten kritizálom magam!) miatt pár fontosabb hír fölött elsiklottam. Gondolok itt a múltkori The Big Bang Thoery-s fehérorosz bejegyzésre. Fél éves volt, de csak most közöltük le. Lényegében erről szólna ez a kategória. Elhozzuk azokat a híreket, amik lehet már megvannak 5 évesek is, viszont valamiért mégis fontosnak találunk.)

Minap hírmorzsák írása közben vettem észre egy fura címet: Prison Break: Prof of Innocence. WTF! A következőt írták róla imdb-n: „Spin-off from “Prison Break” (2005) for mobile phones, sponsored by Toyota.” Na mondom erre rákeresek és hamar találtam is anyagot róla. Arról lenne szó, hogy a Toyota okoskái gondoltak egyet, és hogy fellendítsék az üzletüket elkezdtek kreatívoskodni. A Toyota Motor és a FOX közti exkluzív szerződésnek hála két perces mobizódokat készítettek, ami jót tette a Toyotának, mert reklámozhatták magukat benne, és jót tett a csatornának, mert ebben az időszakban a Prison Break-től szárnyaltak.

Egy évad készült belőle, összesen 26 mobizód. Szereplői között persze nem voltak jelen az eredeti széria sztárjai, hanem más színészek. A főszereplő Mandell Maughan volt, aki köré épült az egész sztori; illetve John Patrick Jordan, James C. Burns, Joseph A. Garcia és Darren Capozzi. Ezek a részek egyébként felkerültek az első évadjának DVD-jére is, az extrák közé.

A tovább mögött lehetőségetek nyílik meg tekinteni az első 10 mobizódot, ha netán kimaradt volna. Egy angolsorozat hosszával ér fel az évadhossza. És ha folytatnátok a 11. résszel, akkor érdemes ide ellátogatni.
free web stats