Criss Angel: Mindfreak – 3. évad premier

 
Beküldte: Kanyecc 2007 June 12, 14:24-kor a(z) kritika,Pilot,reality témába.

Bevallom őszintén, még sohasem láttam, hallottam a sorozatról! …Eddig! Így egy évnyi guruzás után, azonban már mindenre kapó vagyok, egy-egy rész erejéig! Persze, ha megtetszik, akkor folytatom is. Na a Criss Angel, pont ide tartozik. Ha még nem hallottatok róla, akkor ideje megismerkedni vele! Bővebben a kép alatt!

crissangel_warp11.jpg

Egy mágus sorozatról van szó. Persze nem olyan mágusosról, mint a Hex, vagy a Bűbájos Boszorkány, stb. Inkább – mondjuk úgy – street mágus showról, melynek házi gazdája maga Criss Angel, aki Las Vegas utcáin járkálva elkápráztatja az emberek százait, néha ezreit, de inkább mindig egy kis tömeget, hogy pontos legyek. Általában minden rész végén egy nagyszabású, „úgy is leesik az állad” mutatvánnyal rukkol elő, melyet még a rész elején, valamint közben, beharangoznak a többi kicsivel együtt.

Elismert mágusról van szó, hiszen 2005-ben megkapta az év mágusa címet. Stílusa, viszont eltér az ott élő emberekétől. Lazán alteres, kissé darkos beütésű rockernek mondható fiatal csóka, akinek befutott, hiszen már a harmadik évadnál jár showja. És tud újat mutatni? A jelek szerint igen! Itt a harmadik évad premierjében többször is ellőtte (pontosan kétszer) a lebegős trükkét, amin én csak néztem, de még volt pár durvaság! Nem mondom el, nézzétek meg! Jah és azt is tegyük hozzá, hogy közel 2,7-2,8 milliós nézettséggel nyitott, ami megint csak az igenre ad következtetést! Egyébként a show az A&E-n fut!


free web stats