Universal Channel októberéből

 
Beküldte: Kanyecc 2010 September 8, 13:33-kor a(z) Magyar hírek témába.

Immáron a Hallmark Channel-t Universal Channel néven tessék emlegetni. Októberi kínálatukban több újdonság is helyet kap. Kezdjük a visszatérőkkel. Október 5-én az Esküdt ellenségek (Law & Order) kilencedik évadja 16:00-kor startol. Odakinn végre kaszát kapott, nem lett meg a rekord, amire sok éve készültek. 14-én A médium (Medium) hatodik etapja startol 21 órától. A Tv2 műsorára a tegnap este tért vissza az 5×13-as résszel, így ők még le vannak maradva, mert ugye 19 epizódos az ötödik.

Újdonságok sorát kezdeném a New York igazi feleségei című Bravo-s reality-vel, ami ugye a Real Housewives-franchise egy újabb tagja. Szeptemberben már elstartolt a Narancsvidék igazi feleségei, de érkezik mellé a tesó október 15-én. (A franchise Amerikában nagyon népszerű, már ha azt vesszük figyelembe, hogy Jersey, Atlanta és D.C mellé ősszel érkezik a Beverly Hills.)

Stephen Kinges hónap elé nézünk, ugyanis október 6-án 21 órakor bemutatkozik a Ragyogás (Stephen Kings: The Shining) című minisorozat, amit 1997-ben vetítettek le tévéképernyőn. A három epizódos mini Stephen azonos című novelláját dolgozza fel, melyet Mick Garris rendezett. 13-án a Haven-é a pálya, ami 21 órakor startol dupla epizóddal. A sorozat idén nyáron volt a Syfy terítékén. Az Eureka társaságában jól teljesített, így nincs kizárva, hogy jövőre is visszatérjen. A pilot kritikáról infót itt találhattok, de értekeztem három rész után is és a mesés Haven-ről is.


free web stats