A Next Top Model éra

 
Beküldte: tess 2010 September 8, 18:25-kor a(z) videó témába.

Ha már este startol az America’s Next Top Model aktuális évadja érdemes hát elővenni a franchiset és  egy kicsit a részletek mögé nézni. Tyra Banks fejőstehene 2003-ban startolt a UPN-en, ahol is a netlet csatornának egy bitang kemény 6M feletti nézettséget hozott, így cseppet sem volt véletlen, hogy a csatorna örököse a CW első körben vette át a realityt, ami este kezdi a 15. évadját. Masszív egy szám ez, főleg hogy az utóbbi években 1 szezon alatt 2 évad megy le.  Ostroff csatornageci szerint azonban van még kraft a szériában, bár a 14. évad pont a nézettségi mélypont volt a maga 3,29M-os átlagával. Ellenben még így is a CW zászlóhajósa!

australias-next-top-model

A széria az évek alatt több mint 120 országba jutott el és persze rengeteg spin-off verziót kapott. Ha jól számolom, akkor több mint 40 ország vette meg a formáció jogait, hogy több-kevesebb sikerrel próbáljanak az amerikai verzió örökébe lépni. Nagyképű magyarok lévén mi is ott voltunk és persze el is véreztünk egy évad után. Vámosi Viktória és a hazai divatéra cseppet sem volt nyerő koncepció, a nyertes Nagy Rékáról meg azóta nem is hallani. Ez van!

Nem úgy, mint az Ausztrál verzióról, ami minden évben sokkolja a világot a döbbenetesen jól eltalált promokkal. A kenguruk földjén már a 6. évad tart töretlen népszerűséggel és kreativitással. A briteknél ugyancsak nyerő a széria, főleg ami a minőséget illeti, de hát ezen sem kell csodálkozni. A nagy kakukktojás viszont egyértelműen a kanadai verzió, ami elég rendesen szidnak, de mégis már a 4. évadnál tart. És akkor még ott van az Új-Zélandi verzió is, ami jelenleg a 2. évadot koptatja, de olyan minőségben, ami mellett nem lehet elmenni.

britains-next-top-model

A tovább mögött a már említett Next Top Model szériák promo videója, aki meg belelendült a divat cicák kukolásában, annak meg ott a Fashion Tv. Higgyétek el, ott sem lehet csalódni!

free web stats