Let’s get ready to VMA (4)

 
Beküldte: tess 2010 September 12, 21:40-kor a(z) Heti adag témába.

Emlékeztető emberek, megint, elvégre, ha idehaza nem is lehet mit nézni, odakint mindig akad valami. Ma estére HBO túltengés rendel, levezetésnek pedig az MTV éves látvány showja, ami remélhetőleg végre visszanyeri egykori fényét.

MTV: 2010 VMA’s
HBO: True Blood – 3. évad fináléja (előzetesek)
HBO: Hung – 2. évad fináléja (előzetesek)
HBO: Entourage – 7. évad fináléja (előzetesek)
Showcase: Lost Girl – 1. évad (előzetesek)
TBS: My Boys – 4. évad dupla részes fináléja

Az este kétségkívül az MTV-ről fog szólni, elvégre ma jön a sorrendben 27. VMA, ami ugye a csatorna No1 showja. Mondjuk az utóbbi időben elég rendesen megkopott a fénye, elvégre a kreativitás nem nagyon van jelen. A host ezúttal Chelsea Hanler lesz, ami dicséretes, Russel Brand már nagyon fárasztó volt. Fellépők közt ezúttal Drake, Kanye West és Lady Gaga próbálnak majd maradandót és persze látványosat alkotni. Meglátjuk, ha időm engedi jön a kritika róla.

vma2010

Az HBO ma estével zárja hivatalosan is a nyári blokkot, tehát rövidesen jönnek majd az újoncok! Búcsúzik a True Blood a brutális nézettségű 3. évaddal, amit oda meg vissza ajnároznak a kritikusok. Alan Ball megint jó lapra tett, az HBO meg „addig dugja a szűzkurvát, amíg síkit” elven hosszútávra tervez a mesterrel, aki állítólag már gyártja is a következő sorozatát. Na vajon lesz ma rekord nézettség megint?

Búcsúzik a Hung is, ami egészen korrekt nézettséget hoz, így a 3. évad is zsákban van a megélhetési hímringyó tanárról. Lassan tényleg be kell rá neveznem! És akkor még ott van a kultikus Entourage is, ami a 7. (!) évaddal köszön le. Ne feledni, a 8. csonka évad lesz jövőre az utolsó, aztán jön a mozis zárás.

Jah és ott van a My Boys, amit még mindig nem tudtam megemészteni, ugyanis ezt a sorozatot már a Pilot után kaszálni kellett volna.


free web stats